Καλυβάτσης: Έχει τελειώσει η ιστορία με τον Κανάκη - iefimerida.gr

Καλυβάτσης: Έχει τελειώσει η ιστορία με τον Κανάκη

Σωτήρης Καλυβάτσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη, αλλά και για τον αδικοχαμένο φίλο και συνεργάτη του, Αντώνη Παραρά, μίλησε σε συνέντευξή του ο γνωστός κωμικός, Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα της ζωής μου ο Αντώνης Παραράς πέρα από κολλητός μου ήταν και ο σύνδεσμός μου με τον έξω κόσμο, με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Δεν μπορώ να τα σβήσω όλα αυτά από το μυαλό μου. Πράγματα που συζητούσαμε και μου είχε πει, τα σκέφτομαι. Και στις δυσκολίες. Όσα ζήσαμε με τον Αντώνη είναι πάντα μαζί μου και τα κουβαλώ σε όλα τα ταξίδια μου», δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso».

Απαντώντας σε ερώτηση για τον Αντώνη Κανάκη και τη μεταξύ τους σχέση, δήλωσε: «Με τον Αντώνη Κανάκη μάς ένωσε ό,τι μας ένωσε και μας χώρισε ό,τι μας χώρισε. Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία», ενώ για την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» είπε: «Μια χαρά (μου φαίνονται). Κάνουν τη σάτιρά τους και να συνεχίσουν να την κάνουν, όπως και οι υπόλοιπες τέτοιου είδους εκπομπές, μπας και ξυπνήσει ο κόσμος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ