Η κάμερα έπιασε τον Μακρόν να λέει στον Μπιν Σαλμάν: Δεν με ακούς ποτέ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η κάμερα έπιασε τον Μακρόν να λέει στον Μπιν Σαλμάν: Δεν με ακούς ποτέ [βίντεο]

Μακρόν-Μπιν Σαλμάν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γάλλος πρόεδρος είχε ένα τετ-α-τετ με τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, σχετικά με την υπόθεση Κασόγκι, αφού ο Σαουδάραβας πρίγκιπας θεωρείται πως έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του, αλλά και για τον πόλεμο στην Υεμένη.

Ο διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών έγινε στο περιθώριο των εργασιών της G20 στην Αργεντινή, και τους... συνέλαβε η κάμερα, ενώ μίλησαν για αυτά τα δύο θέματα, όπως διευκρίνισε το γαλλικό προεδρικό μέγαρο.

Σύμφωνα με τον «Guardian», ο Μακρόν ακούγεται να απαντά στις διαβεβαιώσεις που επιχειρεί να του δώσει ο Μπιν Σαλμάν «Ανησυχώ σου είπα». «Ναι μου είπες, σε ευχαριστώ», απαντά ο Σαουδάραβας πρίγκιπας με τον Μακρόν να του τονίζει «δεν με ακούς ποτέ».

«Όχι, φυσικά και σε ακούω», απαντά χαμογελώντας ο Μπιν Σαλμάν, ο οποίος έχει αντιληφθεί την παρουσία της κάμερας. «Γιατί σου είπα. Ήταν πιο σημαντικό από σένα», συνεχίζει ο Μακρόν, και στη συνέχεια στρέφει το πρόσωπό του από την κάμερα για να συνεχίσει τη συζήτηση με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Οι τελευταίες δύο κουβέντες που κατέγραψε η κάμερα είναι η απάντηση «οκ, μπορώ να το χειριστώ» του Μπιν Σαλμάν σε κάτι που του είπε ο Μακρόν, ο οποίος στη συνέχεια ακούγεται να λέει «εγώ κρατάω τον λόγο μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ