381.000 ευρώ κοστίζει το δαχτυλίδι αρραβώνα της Τζολί

Ένας χρόνος εντατική δουλειά από τον προσωπικό κοσμηματοπώλη της οικογένειας Πιτ-Τζολί, Ρόμπερτ Προκόπ, σε συνεργασία με τον Μπράντ που το σχεδίασε, χρειάστηκε για να δημιουργηθεί το ακριβότερο δαχτυλίδι αρραβώνων που χάρισε ποτέ σταρ του Χόλιγουντ.

381.000 ευρώ υπολογίζεται ότι κοστίζει το δαχτυλίδι αρραβώνων που χάρισε ο Πιτ στην Τζολί, πάντα σύμφωνα με τον γνωστό εκτιμητή κοσμημάτων Μάικλ Ο Κόνορ. Ο λόγος είναι ότι κάθε ένα από τα δεκάδες διαμάντια που το απαρτίζουν είναι ύψιστης καθαρότητας.

Ενώ εκπρόσωπος του οίκου δήλωσε επίσης πως «Τα διαμάντια γύρω από το κεντρικό διαμάντι έχουν κοπεί έτσι ώστε να αγκαλιάζουν το δάχτυλο της Αντζελίνα. Είναι ένα δαχτυλίδι που ταιριάζει μόνο στο δικό της χέρι».


Τα πρώτα σχόλια σχετικά με την εμφάνισή του δαχτυλιδιού δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικά, καθώς διάφοροι ειδικοί το έχουν χαρακτηρίσει από άσχημο ως χυδαίο.

Κάτι που δεν πρέπει να ευχαριστεί και πολύ τον Μπράντ, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα βοήθησε στον σχεδιασμό και την υλοποίησή του.

Μην φανταστείτε ότι το συγκεκριμένο ποσό θα βγει από το υστέρημα του Μπράντ.

Ο κοσμηματοπώλης Ρόμπερτ Προκόπ ήδη ετοιμάζει να βγάλει στην αγορά δαχτυλίδια-αντιγραφές με μικρότερο κόστος, τα οποία και θα γίνουν ανάρπαστα από κάθε πικραμένη που θέλει να κλέψει λίγη από την λάμψη του ζεύγους.

Ενώ η Αντζελίνα ήδη σήμερα ανακοίνωσε πως φωτογραφίζεται ως μοντέλο για την επόμενη συλλογή του οίκου που έχει επιρροές από την Σοφία Λόρεν και τα 50s.

Το πιο αξιοσημείωτο από όλα είναι πως, από την στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας, η Τζολί δεν έχει χάσει ευκαιριά να το δείξει στους παπαράτσι. Τους ίδιους που μέχρι τώρα περιφρονούσε.

Και, όπως λέει ο σοφός λαός, «όπου βλέπεις μεγάλα δαχτυλίδια, κράτα και μικρό καλάθι»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ