Πες μου το ζώδιό του, να σου πω εάν σε θέλει

Μιλάτε, βγαίνετε με τους κοινούς σας φίλους, αλλά ακόμη δεν έχεις καταλάβει εάν ενδιαφέρεται για εσένα ή είναι απλά φιλικός.

Η αλήθεια είναι πως όταν κάποιος σε γουστάρει, το αισθάνεσαι, αλλά υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις που δεν μπορείς να το «πιάσεις» τόσο εύκολα. Εάν πιστεύεις στα ζώδια, τότε αυτά θα σου «πουν», εάν ενδιαφέρεται για εσένα.

Κριός

Ενα από τα πιο εύκολα ζώδια που θα καταλάβεις αμέσως εάν του αρέσεις ή όχι. Εάν ενδιαφέρεται για εσένα, ο Κριός θα σου δείξει τον θαυμασμό του με κάθε πιθανό τρόπο. Θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα σου και θα καμαρώνει και όλες οι πράξεις του προς εσένα θα αγγίζουν το μέγιστο.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι «δυσκολάκι». Μία θα είναι πολύ προσιτός και μία πιο απόμακρος. Η στάση του θα σε μπερδέψει αλλά μην πτοηθείς, θέλει απλά τον χρόνο του. Είδε ότι βιάστηκε και έκανε πίσω για να καταλάβει εάν όντως επιθυμεί να συνεχίσει.

Υπομονή...

Δίδυμοι

Εάν ένας Δίδυμος σε κοιτάζει για ώρα στα μάτια... πάει, συνέχισε χωρίς δεύτερες σκέψεις, τον έχεις. Εάν, μάλιστα, προσπαθεί να σε κάνει να γελάσεις, προσπαθεί να σε κερδίσει και επιστρατεύει το χιούμορ.

Σε περίπτωση που μιλάτε και δεν σε προσέχει, απομακρύνσου και μην ασχοληθείς.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της οικογένειας, οπότε το να καταλάβεις εάν του αρέσεις είναι παιχνιδάκι. Είναι τρυφερός; Είναι αρκετά κοντά σου, όταν μιλάτε; Δεν σταματάει να μιλάει; Εάν οι απαντήσεις είναι «ναι», τότε σε θέλει.

Λέων

Οταν το λιονταράκι αρχίσει να σου μιλάει για το ότι κάνει τα πάντα καταπληκτικά και πως είναι ο καλύτερος, τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Στο Λιοντάρι αρέσει να δείχνεται και το κάνει με επιτυχία, όταν ενδιαφέρεται για κάποιον προκειμένου να του κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Παρθένος

Οταν του Παρθένου του αρέσει κάποιος, τον κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω. Οταν δει πως κάτι δεν πάει καλά του το λέει, θεωρώντας ότι έτσι σε προσεγγίζει. Μην το πάρεις στραβά, θέλει απλά να σε συμβουλεύσει. Οταν, μάλιστα, αρχίζει και μιλάει χωρίς σταματημό, τότε σημαίνει πως νιώθει άνετα απέναντί σου.

Ζυγός

Οταν βγεις με έναν Ζυγό, το πιθανότερο είναι να σε πάει κάπου που θα ξέρει ότι βρίσκονται οι φίλοι του. Οχι μόνο επειδή θέλει να δείξει σε όλους ότι σε έπεισε να βγείτε, αλλά και επειδή νιώθει ασφάλεια.

Μπορεί να μην το κάνει γρήγορα, αλλά όταν αρχίσει να σου ανοίγει την καρδιά του σημαίνει ότι τον έχεις κατακτήσει. Φυσικά, θα σε ρωτάει συνέχεια και πάντα με τρόπο, εάν περνάς καλά.

Σκορπιός

Εάν ο Σκορπιός ενδιαφέρεται για εσένα, θα αρχίσει να σε ρωτάει για την οικογένειά σου, την καθημερινότητά σου, τα παιδικά σου χρόνια. Θα μιλάει διαρκώς, πετώντας σου ατάκες σπουδαίων προσώπων, ενώ θα κάνει σχέδια για το τι θα κάνετε μετά.

Τοξότης

Ο Τοξότης ενδιαφέρεται να σου κάνει καλή εντύπωση, οπότε θα αρχίσει να σου μιλάει για τα ταξίδια του και θα σου λέει αστεία. Εάν δεις ότι τα μάτια του λάμπουν και σε συμπεριλαμβάνει στα σχέδια του για τις επόμενες ημέρες, τότε είσαι σε καλό δρόμο.

Αιγόκερως

Σε περίπτωση που σου αρέσει ένας Αιγόκερως, μην δείξεις ότι βαριέσαι. Ποτέ, ακόμη και όταν μιλάει για τη δουλειά του. Αυτό κάνει στην αρχή, όταν του αρέσει κάποιος, όμως, αν και αργά αρχίζει και ανοίγεται και δείχνει πως πίσω από την εργασιομανία κρύβεται ένας χαρούμενος άνθρωπος.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα σου μιλάει, όπως μιλάει με όλους. Εάν, όμως, σε εσένα αρχίζει και περιγράφει το παιδικό του όνειρο να γίνει αστροναύτης ή σου μιλάει για κάποιο φλέγον κοινωνικό ζήτημα, τότε θέλει να σε εντυπωσιάσει. Ακολούθησε τον στην «τρέλα» του.

Ιχθύς

Οταν σε κοιτάει στα μάτια, τότε να είσαι σίγουρος ότι σκέφτεται το κοινό σας μέλλον. Τα λόγια του πάντα τρυφερά και όμορφα που θα σε κάνει να αισθάνεσαι σαν βασιλιάς. Θα σου αφιερώσει τραγούδι, θα σου πάρει μια σοκολάτα γιατί έτσι δείχνει το ενδιαφέρον του ο Ιχθύς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια σχέσεις φλερτ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ