Πώς είναι σήμερα τα ομορφότερα παιδιά του κόσμου; [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς είναι σήμερα τα ομορφότερα παιδιά του κόσμου; [εικόνες]

Η Τιλάν Μπλοντό. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιστορία είναι γεμάτη με παραμύθια για όμορφα παιδιά- μερικά από τα οποία έχουν πάρει τα ονόματά τους βάση της εμφάνισής του, όπως η Χιονάτη και η Ωραία Κοιμωμένη.

Και ο κινηματογράφος όμως είναι γεμάτος από αστέρες που πρωτοεμφανίστηκαν στην μεγάλη οθόνη σε πολύ μικρή ηλικία όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και η Νάταλι Γουντ. Υπάρχουν όμως και τα αξιολάτρευτα μικρά των μιούζικαλ, όπως η Αϊλίν Κουίν που έγινε διάσημη από την ταινία «Άννι» του 1982.

Και φυσικά, τα όμορφα παιδιά δεν έλειψαν ούτε στο πρόσφατο παρελθόν. Αλλά τι απέγιναν μερικοί από τους αγαπημένους μας μικρούς πρωταγωνιστές; Πολλοί από αυτούς μεγάλωσαν για να συνεχίσουν την καριέρα τους στην υποκριτική ή στο μόντελινγκ.

Κάποια ακολούθησαν άλλα μονοπάτια, ή επέλεξαν να μην στέκονται στο κόκκινο χαλί αλλά να βρίσκονται κάπου εκεί κοντά. Αλλά κάποια από αυτά έκαναν σπουδαία πράγματα – μέσω ή έξω από το προσκήνιο.

Ας δούμε τι συνέβη σε μερικά από τα ομορφότερα παιδιά του κόσμου.

Τάμι Στρόναχ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tami Stronach (@tamistronach_) στις 29 Ιούν, 2018 στις 12:13 μμ PDT


Οι περισσότεροι θα θυμούνται την Ταμάρα (Τάμι) Στρόναχ ως την πανέμορφη «παιδική αυτοκράτειρα» στην ταινία του 1984 « The NeverEnding Story» - αυτή που καθόταν κλαίγοντας στον πύργο της, ενθαρρύνοντας τον νεαρό Μπαστιάν Μπαλτάσαρ να φτιάξει την δική του ατελείωτη ιστορία με την φαντασία του. Αλλά τι έκανε από τότε που βοηθούσε να σωθεί το βασίλειο;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tami Stronach (@tamistronach_) στις 24 Μάι, 2017 στις 4:07 μμ PDT

Η Τζούλια Γουίντερ στην ταινία «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο της Σοκολάτας»


Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της, η Στρόναχ έχει στρέψει την προσοχή της κυρίως στην τέχνη του χορού. Εκτός από το ότι είναι συνιδρυτής της σχολής Tami Stronach Dance, διαχειρίζεται μια αρκετά συναρπαστική οικογενειακή εταιρεία ψυχαγωγίας που ονομάζεται Canoe Paper. Μάλιστα σε συνέντευξή της το 2017 στην Huffington Post, η Στρόναχ είχε πει ότι το έργο της «Canoe Paper» ήταν εν μέρει εμπνευσμένο από την ταινία.

Τζούλια Γουίντερ

Η ταινία του Τιμ Μπάρτον «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο της σοκολάτας» το 2005 λατρεύτηκε από πολλούς. Και μια από τις πιο αξέχαστες μορφές της ήταν αναμφισβήτητα η Βερούκα Σαλτ, που την υποδύθηκε η 11χρονη Τζούλια Γουίντερ. Η ερμηνεία της Γουίντερ συγκέντρωσε θετικές κριτικές από πολλούς. Και όπως φάνηκε από τις συνεντεύξεις που έδωσε εκείνη την εποχή, πέρασε πολύ ωραία στα γυρίσματα. Αλλά εκτός από αυτήν, η Τζούλια δεν εργάστηκε ξανά στην σόου μπιζ.

Η Τζούλια είναι πλέον φοιτήτρια ιατρικής
Η Τζοντέλ στην ταινία «Tideland»



Αντ’ αυτού, επέστρεψε στην πατρίδα της την Σουηδία και άρχισε να σπουδάζει στο Karolinska Institutet στη Στοκχόλμη για να γίνει γιατρός. Και είναι πραγματικά υπέροχο που η μικρή Βερούκα αποδείχθηκε τελικά σκληρό καρύδι.

Τζοντέλ Φέρλαντ
Το 2005, η Τζοντέλ Φέρλαντ έκανε την εμφάνισή της στο καλλιτεχνικό σινεμά ως μικρή Τζελίζ-Ρόουζ, ηρωίδα της ταινίας τρόμου Tideland. Όπως αποδείχτηκε, το να έχεις ένα πτώμα για πατέρα, μια σειρά από παράξενους γείτονες για φίλους και τα δάχτυλά της γεμάτα με κεφάλια Barbie στα οποία μιλούσε, άνοιξε τον δρόμο για τις μελλοντικές προσπάθειες.


Η Φέρλαντ έπαιξε στην επίσης ταινία τρόμου του 2006, « Silent Hill» και πρωταγωνίστησε στην ταινία τρόμου του 2007 « The Messengers» αλλά και στην ταινία του 2012 «Το μικρό σπίτι στο δάσος». Έκανε ακόμη, ένα μικρό πέρασμα από την ταινία «The Twilight Saga: Eclipse» και συνεχίζει να παίζει στην τηλεοπτική σειρά «Darken: Before the Dark».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jodelle Ferland (@jodellemicah) στις 29 Ιούλ, 2018 στις 10:44 πμ PDT

Η Ντάβεϊ στην ταινία «The Ring»


Ντάβεϊ Τσέις
Είναι δύσκολο να πούμε για ποιον ρόλο έγινε ποιο γνωστή η Ντάβεϊ Τσέις. Οι λάτρεις των ταινιών τρόμου την γνωρίζουν από τον ρόλο της ως Σαμάρα στην ταινία του 2002, «The Ring». Άλλοι την θυμούνται και την αγαπούν από τον ρόλο της ως Σαμάνθα Ντάρκο στην ταινία του 2001 «Donnie Darko».


Οι ρόλοι της ως παιδί μπορεί να είναι διάσημοι, αλλά η ηθοποιός που γεννήθηκε στο Λας Βέγκας, και έγινε 28 ετών φέτος, έχει και πολλούς ενήλικους ρόλους στην καριέρα της. Εμφανίστηκε το 2009 στο «S. Darko» την συνέχεια της ταινίας «Donnie Darko», στο οποίο επανέλαβε τον ρόλο της Σαμάνθα. Πρωταγωνίστησε επίσης στο θρίλερ «Killer Crush» το 2015, υποδυόμενη μια φοιτήτρια ψυχολογίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daveigh (@daveighc) στις 1 Φεβ, 2017 στις 3:38 μμ PST

Η Γουέντι στην ταινία «Πίτερ Παν»


Ρέιτσελ Χαρντ -Γουντ
Η Αγγλίδα ηθοποιός Ρέιτσελ Χαρντ – Γουντ ξεκίνησε από την ταινία του 2003 «Πίτερ Παν» παίζοντας τον ρόλο της μεγαυτικής Γουέντι Ντάρλινγκ. Συμμετείχε επίσης σε ταινίες όπως «Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι» του 2009, αλλά μέχρι το 2018, ο πιο αξιοσημείωτος ρόλος της ήταν στην ταινία «Το άρωμα: Η ιστορία ενός δολοφόνου», βασισμένη στο μυθιστόρημα του συγγραφέα Πάτρικ Ζίσκιντ. Η Χαρντ Γουντ υποδύεται την Λόρα, την πρωταγωνίστρια, της οποίας το δελεαστικό άρωμα οδηγεί στην μετατροπή της σε ένα άρωμα.


Η Χαρντ Γουντ συμμετείχε επίσης σε πολλές ακόμη κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Το 2018, σε ηλικία 28 ετών, συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και σε διάφορες προσπάθειες συγκέντρωσης χρημάτων. Αλλά σε πολλούς θαυμαστές της, θα είναι πάντα η αθώα σύντροφος και η μοναδική αγάπη του Πίτερ Παν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel (@rachel.hurdwood) στις 28 Απρ, 2017 στις 3:34 μμ PDT


Έλλα Παρνέλ
Η Έλλα Παρνέλ έκανε το ντεμπούτο της όταν εμφανίστηκε στην ταινία «Μην μ’αφήσεις ποτέ» του 2010. Υποδύθηκε την νεαρή Ρουθ, της οποίας την μεγάλη εκδοχή υποδύθηκε η Κίρα Νάιτλι και πράγματι η ασυνήθιστη ομοιότητά της με την Νάιτλι είναι ακόμη και σήμερα εμφανής.


Ως ενήλικας, η Παρνέλ είναι πιο γνωστή για τον ρόλο της ως Έμμα Μπλουμ, ως το υποβρύχιο κορίτσι στην ταινία του Τιμ Μπάρτον «Μις Πέρεγκριν: Στέγη για ασυνήθιστα παιδιά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ella Purnell (@ella_purnell) στις 12 Νοέ, 2018 στις 7:53 μμ PST


Εμφανίστηκε επίσης ως η έφηβη Αντζελίνα Τζολί στην ταινία «Maleficent» του 2014, αλλά και ως γραμματέας του Ουίνστον Τσόρτσιλ στην ομώνυμη ταινία του 2017.

Τιλάν Μπλοντό
Η καριέρα στο μόντελινγκ της Τιλάν Μπλοντό ξεκίνησε αρκετά νωρίς – συγκεκριμένα όταν ήταν μόλις 4 ετών. Επτά χρόνια αργότερα, οι γονείς της και οι εκπρόσωποί της βρέθηκαν στο επίκεντρο έντονης κριτικής, επιτρέποντάς την να εμφανιστεί σε μια διφορούμενη φωτογράφιση της Vogue (θεωρήθηκε το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου, από τον Τύπο), όπου πόζαρε σε σατέν σεντόνια με γόβες στιλέτο και έντονο μακιγιάζ για ενήλικες. Η μητέρα της Μπλοντό, η σχεδιάστρια μόδας Βερόνικα Λουμπρί, υπερασπίστηκε την φωτογράφιση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thylane (@thylaneblondeau) στις 4 Απρ, 2018 στις 3:21 μμ PDT


Το 2018, η Μπλοντό έγινε 17 και φαίνεται πως είναι πολύ χαρούμενη που εργάζεται στην συγκεκριμένη βιομηχανία. Σε μια συνέντευξή της στην Teen Vogue, επανέλαβε την χαρά της που ασχολείται με το μόντελινγκ, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως η καριέρα της και η προσωπικότητά της είναι δφύο ξεχωριστά πράγματα. «Οι φίλοι μου κι εγώ δεν μιλάμε για το μόντελινγκ. Είναι το είδος του μυστικού μου, αλλά η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενη για μένα» δήλωσε. Στα 16α γενέθλιά της, η Μπλοντό έγινε πρέσβειρα της μάρκας L'Oréal Paris, ενώ διατηρεί μια αρκετά ενεργή παρουσία στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thylane (@thylaneblondeau) στις 22 Νοέ, 2018 στις 1:54 μμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ