ΝΔ: Ο Τσίπρας δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε ο Αλαβάνος - iefimerida.gr

ΝΔ: Ο Τσίπρας δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε ο Αλαβάνος

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις σημερινές δηλώσεις του Αλέκου Αλαβάνου για το ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Ο κ. Τσίπρας μέσα στην ατμόσφαιρα βούρκου που καλλιεργεί, προσφέρει προεκλογικές κορδέλες και γλειφιτζούρια, σαπίζοντας ακόμη και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και συνέχισε:

«Κατανοούμε τους λόγους που ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας, αλλά γιατί άραγε δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον σήμερα ο άνθρωπος που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος;».

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Αλ. Αλαβάνος είχε αναφέρει ότι θεωρεί ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο δεξιά στο πολιτικό φάσμα από τη ΝΔ».

Ο ίδιος έκανε λόγο «για πολύ μεγάλο έρωτα του ΣΥΡΙΖΑ για τις υπουργικές καρέκλες» για τον οποίο όπως είπε, «δύσκολα θα θυσιάσει 2-3 μήνες προκειμένου να γίνουν νωρίτερα οι εκλογές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Αλέξης Τσίπρας Αλέκος Αλαβάνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ