Premier League: Φοβερό ματς στο Λονδίνο, η Αρσεναλ κέρδισε 4-2 την Τότεναμ [βίντεο] - iefimerida.gr

Premier League: Φοβερό ματς στο Λονδίνο, η Αρσεναλ κέρδισε 4-2 την Τότεναμ [βίντεο]

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αρσεναλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Λονδίνου, επικρατώντας με 4-2 της Τότεναμ, μετά από συναρπαστική εξέλιξη στην Premier League!

Η ομάδα του Ουνάι Εμερι πήρε τη νίκη, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τα γκολ των Ομπαμεγιάνγκ (10', 56'), Λακαζέτ (75') και Τορέιρα (77'), ενώ τα τέρματα της Τότεναμ σημείωσαν οι Ντάιερ (30') και Κέιν (34').

Από το ματς δεν έλλειψαν οι εντάσεις, ιδιαίτερα, μετά το γκολ της ισοφάρισης της Τότεναμ. Ο σκόρερ των «πετεινών» με χαρακτηριστική κίνηση προς τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» τους ζήτησε να σωπάσουν, γεγονός που προκάλεσε την «έκρηξη» των παικτών του πάγκου της Άρσεναλ.

Απειλήθηκαν επεισόδια μεταξύ των παικτών, έπεσαν μερικές σπρωξιές, αλλά τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση δεν ξέφυγε περισσότερο και το ματς συνεχίστηκε κανονικά μετά την ολιγόλεπτη διακοπή.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τότεναμ Άρσεναλ Premier League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ