Reunion για τους πρωταγωνιστές του «Ρετιρέ» -Ξανά μαζί 23 χρόνια μετά τη σειρά [εικόνα] - iefimerida.gr

Reunion για τους πρωταγωνιστές του «Ρετιρέ» -Ξανά μαζί 23 χρόνια μετά τη σειρά [εικόνα]

Η Κατερίνα Γιουλάκη και ο Μάκης Δελαπόρτας σε σκηνή από το «Ρετιρέ»/ Φωτογραφία: @Τo.Retire. Mega.TV/ Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «Ρετιρέ» δεν έχει τέλος.

Οχι, μόνο μεταφορικά (επειδή, δηλαδή, προβαλλόταν επί χρόνια σε επανάληψη και τα κλικ στα βίντεο της σειράς στο YouTube συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να αυξάνονται) -αλλά και κυριολεκτικά δεν έχει τέλος.

Τελευταίο επεισόδιο δεν γυρίστηκε ποτέ (σσ. ήταν κοινή απόφαση του δημιουργού και του καναλιού).

Η πλοκή της σειράς έμεινε σε εκκρεμότητα: δεν μάθαμε ποτέ τι συνέβη τελικά στη ζωή της Κατερίνας Σοφιανού και του συζύγου της, στη ζωή της Ελένης και του Ιάσονα, της Χαρούλας και του Φοίβου, της Ειρήνης και του Άλκη.

Η σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη προβλήθηκε την περίοδο 1990-1992 και μετά το τέλος της δεν είδαμε ξανά μαζί τους πρωταγωνιστές της. Κάποιοι έχτισαν την καριέρα τους από την αρχή, άλλοι αποσύρθηκαν από την υποκριτική και κάποιοι άλλοι δεν είναι πλέον στη ζωή.

Το 2015 έγινε πρόταση στους πρωταγωνιστές της σειράς να ποζάρουν ξανά μαζί για λογαριασμό του DownTown. Κάποιοι την αποδέχτηκαν, κάποιοι άλλοι όχι.

Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης ήρθε στη δημοσιότητα 3 χρόνια μετά. Το περιοδικό DownTown αποκαλύπτει μια φωτογραφία που δεν είδαμε ποτέ για συγκεκριμένους λόγους.

Δείτε τους πρωταγωνιστές της σειράς να ποζάρουν μαζί, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Το Ρετιρέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ