Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη συλλαλητήριο με αμαξίδια [εικόνες] - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη συλλαλητήριο με αμαξίδια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σύνθημα «ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους» είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα το παν-αναπηρικό συλλαλητήριο στο άγαλμα του Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κύριο αίτημα των συγκεντρωμένων είναι η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας με αξιοπρέπεια και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους σε αξιοπρεπείς συνθήκες με ασφάλεια.

Σε δηλώσεις του στο thestival. gr, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ και πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, παράρτημα Μακεδονίας- Θράκης, Αύγουστιδης Γιώργος τόνισε «Ζητούμε μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα για να μην είμαστε οι αόρατοι ανάπηροι. Ζητούμε ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους».

Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους από όλα τα σημεία της χώρας

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών στο παν-αναπηρικό συλλαλητήριο, οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης
Το παρών στο συλλαλητήριο δίνει και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο αμαξίδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ