Αποκαλύψεις για περισσότερη απιστία στα παρασκήνια του X-Factor - iefimerida.gr

Αποκαλύψεις για περισσότερη απιστία στα παρασκήνια του X-Factor

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτα ήρθε το sex tape της Τουλίσα Κοντοσταύλος. Και μετά η σημερινή αποκάλυψη για τον παράνομο δεσμό των άλλων δυο κριτών του Αγγλικού X-Factor, του πολλά βαρύ Σάιμον Κάουελ και της αδελφής της Κάιλι, Ντάνι Μινόγκ.

«Είχα μεγάλη καψούρα για εκείνη. Είχε σέξι μαλλιά, φορούσε σέξι ρούχα και είχε υπέροχο στήθος. Με έκανε να αισθάνομαι σαν μαθητούδι», ήταν το σχόλιο του δημιουργού του X-Factor, Σάιμον Κάουελ σχετική με την 40χρονη δεσμευμένη κριτή του X-Factor Ντάνι Μινόγκ.

Ο δεσμός τους ήταν μια από τις αποκαλύψεις που περιέχει το βιβλίο 'Sweet Revenge: The Intimate Life Of Simon Cowell', μια ανεπίσημη βιογραφία του 52χρονου Σάιμον Κάουελ γραμμένη από τον δημοσιογράφο Τομ Μπάουερ.

Αποκαλύψεις για περισσότερη απιστία στα παρασκήνια του X-Factor | iefimerida.gr 0

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως ότι γράφει πέρα για πέρα αλήθεια. Και ότι ο Σάιμον, παρότι στην αρχή εξοργίστηκε, αναγκάστηκε να το παραδεχτεί.

Το θέμα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται αρχικά, καθώς τόσο ο Σάιμον, όσο και η Ντάνι χώρισαν (από τον επαγγελματία παίκτη του ράγκμπι και την μακιγιέζ με την οποία είχαν δεσμό αντίστοιχα) ακριβώς την ίδια εποχή, δηλαδή στις αρχές Απριλίου.

Ενώ η Ντάνι έχει και ένα γιο ενός έτους που κανείς πλέον δεν είναι σίγουρος ποιανού είναι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ