Μπόνους... 50 ευρώ σε όποιον ταξιδεύει για Ελλάδα, δίνει γερμανική αεροπορική - iefimerida.gr

Μπόνους... 50 ευρώ σε όποιον ταξιδεύει για Ελλάδα, δίνει γερμανική αεροπορική

Πακέτο βοήθειας... 50 ευρώ σε όποιον ταξιδεύει για Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δωροεπιταγή 50 ευρώ, προσφέρει η γερμανική αεροπορική εταιρεία Condor σε όσους πελάτες της επιλέξουν ως προορισμό τους την Ελλάδα, σε μια ένδειξη, βάσει των όσων οι ίδιοι λένε, στήριξης της... ευρωπαϊκής ιδέας.

Ο τρόπος που σκέφθηκε η Condor για να ενισχύσει καταρχάς τον... εαυτό της, δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στους πελάτες της - αφού οι κρατήσεις είναι συγκρατημένες - και δευτερευόντως τον ελληνικό τουρισμό, είναι, αν μη τι άλλο, ομολογουμένως, πρωτότυπος.

Οπως ο επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της εταιρείας, Γιοχάνες Βίντερ, ανέφερε στη Deutsche Welle, οι ιθύνοντες της εταιρείας αποφάσισαν «για κάθε τουρίστα που κλείνει μια πτήση για Ελλάδα δίνουμε από σήμερα μια δωροεπιταγή 50 ευρώ» και παράλληλα εξήγησε πως με την κίνηση αυτή «ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουμε τον τουρισμό προς την Ελλάδα. Ο ήλιος, οι θαυμάσιες παραλίες και η φιλοξενία παραμένουν ίδιες. Έτσι στηρίζουμε και την ευρωπαϊκή ιδέα».

Η προσφορά της εταιρείας, όπως είναι φυσικό, δεν ισχύει επ' αόριστον, αλλά από σήμερα και μέχρι τις 30 του μηνός και για πακέτα κρατήσεων και πτήσεις μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία πετάει προς Χανιά, Ηράκλειο, Κάρπαθο, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Πρέβεζα/Λευκάδα, Ρόδο και Σαντορίνη από πολλά γερμανικά αεροδρόμια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ