Η ιλιγγιώδης διατροφή που θα δίνει ο Τούρκος παραγωγός στην πρώην σύζυγό του -Υπό έναν περίεργο όρο - iefimerida.gr

Η ιλιγγιώδης διατροφή που θα δίνει ο Τούρκος παραγωγός στην πρώην σύζυγό του -Υπό έναν περίεργο όρο

Σεϊμά Σουμπασί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η Σεϊμά Σουμπασί, ένα χρόνο μετά το γάμο τους αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες για τις αιτίες του χωρισμού με κάποιες από αυτές να αναφέρουν ότι η Σεϊμά είχε εξωσυζυγική σχέση την οποία αντελήφθη ο Ιλιτζαλί.
Πάντως, σήμερα, δημοσίευμα των Παραπολιτικών αναφέρεται στους όρους του διαζυγίου.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα το ζευγάρι βγάζει συναινετικό διαζύγιο και προχώρησε ήδη σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τουρκικών λιρών, δηλαδή 21.000 ευρώ, στην Σεϊμά. Τα χρήματα αυτά θα τα δίνει ο Τούρκος παραγωγός με έναν όρο, ότι η Σεϊμά δεν θα προχωρήσει σε δεύτερο γάμο. Σε περίπτωση που παντρευτεί ξανά, απλά ο Ιλιτζαλί θα σταματήσει να της δίνει τη μεγάλη αυτή διατροφή.

Η Σεϊμά θα μετακομίσει σε νέο σπίτι μαζί με την κόρη της, καρπό του ερωτά της με τον Τούρκο παραγωγό. Ο Ιλιτζαλί θα αναλάβει όλα τα έξοδα που αφορούν την εκπαίδευση της κόρης τους, ενώ το ζευγάρι θα συνεχίσει να συνεργάζεται αφού ο Τούρκος παραγωγός είναι συνέταιρος στο καφέ της Σεϊμά.

Τέλος, συμφώνησαν ότι πέρα από αυτά που ορίζονται στο ιδιωτικό συμφωνητικό, κανείς τους δεν θα ζητήσει υλική ή ηθική αποζημίωση.

Η ιλιγγιώδης διατροφή που θα δίνει ο Τούρκος παραγωγός στην πρώην σύζυγό του -Υπό έναν περίεργο όρο | iefimerida.gr 0
Η ιλιγγιώδης διατροφή που θα δίνει ο Τούρκος παραγωγός στην πρώην σύζυγό του -Υπό έναν περίεργο όρο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ