Βίντεο σοκ από τον καταστροφικό σεισμό 7 Ρίχτερ στην Αλάσκα -Ερχονται τα πάνω κάτω - iefimerida.gr

Βίντεο σοκ από τον καταστροφικό σεισμό 7 Ρίχτερ στην Αλάσκα -Ερχονται τα πάνω κάτω

Σεισμός στην Αλάσκα/ Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρουν οι αέριες λήψεις και οι νέες φωτογραφίες από τον ισχυρότατο σεισμό 7 Ρίχτερ που «χτύπησε» την Αλάσκα.

Οπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, δρόμοι μέσα στο χιόνι έχουν κοπεί σε χίλια κομμάτια, γέφυρες έχουν καταρρεύσει και αγωγοί υδροδότησης έχουν σπάσει από το μέγεθος του σεισμού.

Vine Road, south of Wasilla, was heavily damaged in by the #akearthquake. An aerial view today. pic.twitter.com/m9Qhr0rdzg

Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες φανερώνοντας τον μέγεθος της βιβλικής καταστροφής που προκάλεσε ο σεισμός 7 ρίχτερ που σημειώθηκε την Παρασκευή στις 08:29 τοπική ώρα (19:29 ώρα Ελλάδας) μόλις 13χλμ βόρεια του Άνκορατζ, μιας πόλης με πληθυσμό 300.000 κατοίκων.

Big crack out here in Sutton right after 58 mile. #AkEarthquake pic.twitter.com/MhVK3UkpBx

Ζημιές σημειώθηκαν και στον ελληνορθόδοξο ναό της Μεταμόρφωσης

Wow. Check out this home video of the #AkEarthquake. Video from JAMES EASTON pic.twitter.com/FuDgzbwufQ

Όπως ανέφερε ο μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου Γεράσιμος (στη μητρόπολη του οποίου υπάγεται η ελληνική ορθόδοξη κοινότητα Μεταμορφώσεως στο 'Ανκορατζ), με βάση την ενημέρωση που είχε από τον ιερέα π. Βασίλειο Χίλχαουζ, έχουν διαπιστωθεί ρωγμές στον κυρίως ναό, ενώ έπεσαν στο πάτωμα και θραύτηκαν κομμάτια του πολυελαίου, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Alaska earthquake 11/30/18 #prayforalaska #AnchorageAlaska #earthquake #AkEarthquake pic.twitter.com/K4gygMsfaE

'Αλλες ζημιές επίσης διαπιστώθηκαν στο παρακείμενο κτήριο που χρησιμοποιείται για τα γραφεία της κοινότητας και ως εκπαιδευτικό κέντρο, ενώ στην αίθουσα της βιβλιοθήκης έπεσαν βιβλία από τα ράφια και σοφάδες.

A 7.0 magnitude earthquake hit Anchorage, Alaska. Marty Raney of @HomesteadRescue captured some of the damage nearby. #akearthquake pic.twitter.com/WyQ8qV1VWr

#AkEarthquake
Eagle river bridge pic.twitter.com/bl86pXokn7

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλάσκα Σεισμός 7 Ρίχτερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ