Οταν ο Βερύκιος προσπάθησε... δημοκρατικά να δικαιολογήσει τον Τσίπρα για τα 2.000 που θα σπαταλούσαν οι πυρόπληκτοι: «Πάψτε, πάψτε!» - iefimerida.gr

Οταν ο Βερύκιος προσπάθησε... δημοκρατικά να δικαιολογήσει τον Τσίπρα για τα 2.000 που θα σπαταλούσαν οι πυρόπληκτοι: «Πάψτε, πάψτε!»

Ο Δήμος Βερύκιος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγριος καβγάς ξέσπασε, στον αέρα της εκπομπής «Happy Day», όταν η παρουσιάστρια χαρακτήρισε ατυχές το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι, για τα 2.000 ευρώ που θα τα... σπαταλούσαν οι πυρόπληκτοι.

Ο Δήμος Βερύκιος ξέσπασε, βάζοντας τις φωνές στο πάνελ, χρησιμοποιώντας απίστευτες εκφράσεις, κάνοντας λόγο για... καμένους εγκεφάλους από τα τρολ, ενώ φώναζε «Πάψτε» και «Μην βγάζεις γλώσσα!» μεταξύ άλλων.

Ολα ξεκίνησαν όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ότι ήταν ατυχές το σχόλιο του πρωθυπουργού, άποψη που στήριξαν και άλλοι στο πάνελ.

«Ρε βάλτε γλώσσα μέσα και οι δύο, ενορχηστρωμένες, μου ήρθατε από το τοξικό σούπερ μάρκετ να μου πείτε μπούρδες πρωί πρωί», ήταν η πρώτη αντίδραση του Δήμου Βερύκιου.

«Έχετε καταλάβει ότι κάθε πρωί μου έρχεστε εδώ με καμένο εγκέφαλο από τα διαδικτυακά τρολς;», συνέχισε και όταν τον ρώτησαν αν δεν συνέβη αυτό απάντησε μεταξύ άλλων: «Ξέρεις από τηλεόραση και μονταζιέρα». Οταν το τελευταίο προκάλεσε αντιδράσεις, ξέσπασε ξανά.

Βερύκιος: «Πάψτε! Πάψτε! Πάψτε! Είστε όλα τα κοκοράκια με καμένο εγκέφαλο!... Ακου Τίνα, άνοιξε τα αυτιά σου»

Μεσσαροπούλου: «Δεν επιτίθεται κανείς σε εσένα και κακώς το παίρνεις προσωπικά».

Βερύκιος: «Μη βγάζεις γλώσσα! Πάψτε εκτίθεστε!...»

Τσιμτσιλή: «Εσύ εκτίθεσαι που εκνευρίζεσαι».

Βερύκιος: «Μου έρχεστε τρία κοκοράκια συντονισμένα να μου επιτεθείτε! Πάψτε! Κατέβασε το χέρι! Δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι!»

Τσιμτσιλή: «Ηρέμησε, πιες λίγο νεράκι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δήμος Βερύκιος Αλέξης Τσίπρας μάτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ