18 χρόνια μαζί: Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αποκαλύπτει πως έχει έναν «πολύ ανοιχτό γάμο» με τον Μάικλ Ντάγκλας [βίντεο] - iefimerida.gr

18 χρόνια μαζί: Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αποκαλύπτει πως έχει έναν «πολύ ανοιχτό γάμο» με τον Μάικλ Ντάγκλας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον γάμο της με τον ηθοποιό Μάικλ Ντάγκλας και τον τρόπο που αντιμετώπισαν τους ισχυρισμούς περί σεξουαλικών παραπτωμάτων, μίλησε με ειλικρίνεια η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Η 49χρονη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του NBC, «News Today» την Τρίτη και παραδέχτηκε ότι έχουν έναν «πολύ ανοιχτό γάμο» που βοηθά να παραμένουν ερωτευμένοι μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες.

Εκτός από το μυστικό της ρομαντικής τους σχέσης, ανέφερε επίσης την συζήτηση που είχε με τον γιο της, τον 18χρονο Ντίλαν και την 15χρνοη κόρη της Κάρις, στους οποίους μίλησε για τους πρόσφατους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής κακομεταχείρισης από την πλευρά του πατέρα τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

18 years.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) στις 17 Νοέ, 2018 στις 6:51 μμ PST

Όσον αφορά στο γάμο τους, η Κάθριν είπε: «Πρώτα απ’ όλα, είμαι τόσο χαρούμενη που είμαστε μαζί 20 χρόνια. Είναι υπέροχο, αλλά νομίζω ότι είναι απίστευτο για μένα να είμαι με ένα άτομο επί 18 χρόνια και τα πράγματα δεν είναι ρόδινα κάθε μέρα. Απλά δεν είναι. Τόσο ο Μάικλ όσο κι εγώ έχουμε μια πολύ ανοιχτή σχέση. Πρέπει να είσαι ανοιχτός και ειλικρινής και να μοιράζεσαι πράγματα που πιθανότατα δεν θα συζητήσεις με κάποιον στο φαρμακείο την ώρα που περιμένεις να πληρώσεις».

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η Κάθριν αποκάλυψε πως ένιωσε «καταρρακωμένη» από τους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής παρενόχλησης που έγιναν εναντίον του συζύγου της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) στις 5 Ιούλ, 2018 στις 9:07 πμ PDT

Η διάσημη Ουαλή ηθοποιός είπε ότι αναγκάστηκε να κάνει μια « πολύ μεγάλη συζήτηση» με τον σύζυγό της, ενώ τα παιδιά της ήταν παρόντα, αφού μία πρώην υπάλληλος κατηγόρησε τον Μάικλ Ντάγκλας πως αυνανίστηκε μπροστά της πριν από 30 χρόνια.

«Προέρχομαι από μια ευρωπαϊκή οικογένεια με πολλά μέλη και έτσι, μοιραζόμαστε τα πάντα γύρω από το τραπέζι – θέματα με την κόρη μου, αν νιώθει ανασφαλής, είναι εξάλλου έφηβη και τα κορίτσια μπορούν να γίνονται κακά. Ο γιος μου πηγαίνει στο κολέγιο – πώς είναι γι’ αυτόν η φοιτητική ζωή και πώς είναι για μένα τώρα που έφυγε. Τέτοιες συζητήσεις κάνουμε διαρκώς. Δεν είναι κάτι ασύνηθες στο σπίτι μας».

Παραδέχθηκε επίσης ότι αυτή και ο Μάικλ είχαν «σκαμπανεβάσματα» στον γάμο τους, αλλά πρόσθεσε πως δεν παίρνει ποτέ βιαστικές αποφάσεις.

Το ζευγάρι γιόρτασε την 18η επέτειο του γάμου τους αυτό τον μήνα και έχει ακουστεί ότι τα παιδιά τους θέλουν να ακολουθήσουν την καριέρα των γονιών τους στην υποκριτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ