«Καμπανάκι» πολυεθνικών κολοσσών σε κυβερνήσεις: Πάρτε μέτρα για την κλιματική αλλαγή - iefimerida.gr

«Καμπανάκι» πολυεθνικών κολοσσών σε κυβερνήσεις: Πάρτε μέτρα για την κλιματική αλλαγή

Καυσαέρια στη Γαλλία/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να λάβουν μέτρα για να αντιμετωπιστεί εγκαίρως και πριν είναι πολύ αργά η κλιματική αλλαγή καλούν τις κυβερνήσεις οι επικεφαλής πενήντα μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών από όλο τον κόσμο.

Στην ανοιχτή τους επιστολή οι εταιρείες, στις οποίες περιλαμβάνονται μερικές από τις πιο γνωστές επιχειρήσεις στο εμπόριο, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης τονίζουν πως οι ίδιες έχουν ήδη μειώσει δραστικά τις εκπομπές ρύπων, καθώς έχουν στραφεί σε πιο φιλικές προς το περιβάλλον πηγές ενέργειας.

Δείτε αναλυτικά στο economistas.gr τι έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα μερικές από τις πιο διάσημες εταιρείες στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, πόσο αποδίδει τελικά η λεγόμενη «πράσινη» οικονομία και πόσα ακόμα πρέπει να γίνουν για να αποφευχθεί ο κίνδυνος μιας παγκόσμιας οικολογικής καταστροφής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πολυεθνικές κλιματική αλλαγή μέτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ