Ο Πούτιν το έριξε στη ζωγραφική για να πείσει τον Μακρόν -Πώς του εξήγησε τι έγινε στο στενό του Κερτς - iefimerida.gr

Ο Πούτιν το έριξε στη ζωγραφική για να πείσει τον Μακρόν -Πώς του εξήγησε τι έγινε στο στενό του Κερτς

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Εμανουέλ Μακρόν/ Φωτογραφία: AP- Mikhail Klimentyev
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις ικανότητες του στο... σκίτσο επιστράτευσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να πείσει τον Εμανουέλ Μακρόν ότι η Μόσχα έχει δίκιο, στην κρίση που έχει ξεσπάσει με την Ουκρανία.

Ο Ρώσος πρόεδρος σχεδίασε σε μια λευκή κόλλα χάρτη της Αζοφικής θάλασσας και του στενού του Κερτς, κατά τη συνάντησή του με τον Γάλλο ομόλογό του, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20. Οι δύο ηγέτες συνομίλησαν για περίπου 20 λεπτά. Ο Πούτιν, για να εξηγήσει στον Μακρόν τη στάση της Μόσχας, σχεδίασε τον χάρτη και στη συνέχεια ζωγράφισε την πορεία των ουκρανικών σκαφών, κατά το «θερμό» επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία κατηγορεί τα ουκρανικά σκάφη ότι παραβίασαν τα χωρικά ύδατά της. «Ο Πούτιν εξήγησε την εκδοχή του για το περιστατικό, για το οποίο χρειάστηκε περίπου δέκα λεπτά», δήλωσε ένας Γάλλος διπλωμάτης, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Από την πλευρά του, ο Μακρόν τόνισε στον Πούτιν ότι πρέπει να ξεκινήσει η φάση εκτόνωσης, κάτι που απαιτεί τις αναγκαίες χειρονομίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βλάντιμιρ Πούτιν Εμανουέλ Μακρόν G20
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ