Πόλο ανδρών: Ο Ολυμπιακός έχασε στα πέναλτι στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ - iefimerida.gr

Πόλο ανδρών: Ο Ολυμπιακός έχασε στα πέναλτι στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Γιάννη Φουντούλη μοιραίο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη Βουδαπέστη από τη Φερεντσβάρος με 11-9 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 7-7) και δεν κατάφερε να προσθέσει στην τροπαιοθήκη του ένα δεύτερο Σούπερ Καπ Ευρώπης στο πόλο ανδρών.

Οι “ ερυθρόλευκοι” πήραν τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο οκτάλεπτο, και προηγήθηκαν 4-2 στο ημίχρονο αλλά ένα χαμένο πέναλτι του αρχηγού της εθνικής ομάδας και η απαράμιλλη κλάση του Ντένες Βάργκα επέτρεψαν στην ουγγρική ομάδα να ανατρέψει την κατάσταση και να περάσει μπροστά με 7-5. Ο Γενηδουνιάς ισοφάρισε 7-7 και έστειλε το ματς στα πέναλτι, όπου όμως Ομπράντοβιτς και Φουντούλης “ σημάδεψαν” τα δοκάρια του Φόγκελ και η Φερεντσβάρος κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία της το Σούπερ Καπ, “ σπάζοντας” παραλληλα και την παράδοση, που ήθελε από το 1994 κι έπειτα ο νικητής του Champions League (ή του Κυπέλλου Πρωταθλητριών παλαιότερα) να κερδίζει το τρόπαιο.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, ήταν κοντά σε ένα ακόμα σημαντικό επίτευγμα αφού διεκδίκησε τον 5ο τίτλο μέσα σε ένα χρόνο. Δεν τα κατάφερε όμως. Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει ήδη μέσα στο 2018 τέσσερις τίτλους, κατά σειρά το Κύπελλο Ελλάδας, το Πρωτάθλημα Ελλάδας, το Τσαμπιονς Λιγκ και το Σούπερ Καπ Ελλάδας.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 1-4, 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης, Νικολαϊδης 2, Δερβίσης 3, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Ζολτ Βάργκα): Γκάρντονι, Γκορ-Νάγκι, Κάλαϊ 2, Πολ, Βάμος 1, Μέζεϊ, Νέμετ, Γιάκσιτς, Γιάνγκερ 2, Βάργκα 4, Γιάνσικ, Μίτροβιτς 2, Βόγκελ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός πόλο Φερεντσβάρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ