Επεισόδια στα Σκόπια για τη στυγερή δολοφονία πέντε ατόμων! - iefimerida.gr

Επεισόδια στα Σκόπια για τη στυγερή δολοφονία πέντε ατόμων!

Επεισόδια στα Σκόπια για τη δολοφονία πέντε ατόμων!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμπλοκές τρακοσίων νεαρών -οι οποίοι φώναζαν αντιαλβανικά συνθήματα- με ειδικές ομάδες της αστυνομίας συγκλόνισαν το κέντρο των Σκοπίων ενώ υπάρχουν φόβοι ότι τα επεισόδια θα συνεχιστούν.


Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες στο κτίριο της κυβέρνησης και στη συνέχεια προσπάθησαν να κατευθυνθούν προς την αλβανική συνοικία των Σκοπίων, χωρίς να τα καταφέρουν λόγω ανάπτυξης ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Αιτία για τα επεισόδια στάθηκε η στυγερή δολοφονία πέντε ανθρώπων, το βράδυ της Μ.Πέμπτης, τα πτώματα των οποίων βρέθηκα σε τεχνητή λίμνη περιοχής κοντά στα Σκόπια.

Οι φόνοι αυτοί έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό και ανησυχία στην κοινωνία της ΠΓΔΜ, καθώς διακινήθηκαν φήμες ότι το τραγικό περιστατικό είχε διεθνιστικό χαρακτήρα.

Τα θύματα της πενταπλής δολοφονίας ήταν σλαβομακεδονικής καταγωγής και οι αρχές των Σκοπίων απευθύνουν επανειλημμένες εκκλήσεις να μην διακινούνται εικασίες για το έγκλημα, προς αποφυγή διπλωματικών επεισοδίων.

Επεισόδια στα Σκόπια για τη στυγερή δολοφονία πέντε ατόμων! | iefimerida.gr 0
Επεισόδια στα Σκόπια για τη στυγερή δολοφονία πέντε ατόμων! | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ