Euroleague: Ο γνωστός νωθρός Παναθηναϊκός -Ηττα (76-68) από την Χίμκι στη Ρωσία [βίντεο] - iefimerida.gr

Euroleague: Ο γνωστός νωθρός Παναθηναϊκός -Ηττα (76-68) από την Χίμκι στη Ρωσία [βίντεο]

O Kαλάθης κόντρα στην Χίμκι /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά εκτός έδρας και υποχώρησε στο 5-5 στην Euroleague.

O ΠΑΟ με την ήττα του αυτή βάζει τη Χίμκι στο... κόλπο της οκτάδας (4-6). Παρά το γεγονός πως οι Ρώσοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Αλεξέι Σβεντ, οι «πράσινοι» παρουσίασαν κακό πρόσωπο για άλλη μια φορά, δεν έπαιξαν άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, «μπλόκαραν» επιθετικά στο δεύτερο και γνώρισαν ακόμα μία ήττα μακριά από το ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αποτινάξει τα εκτός έδρας... ελαττώματα του, με αποτέλεσμα να «πέσει» και στην Μόσχα, απέναντι στην Κίμκι, η οποία υποχρέωσε για πρώτη φορά εφέτος του πρωταθλητές Ελλάδας σε back to back ήττες.

Όλη η εικόνα του αγώνα αποτυπώνεται στα στατιστικά του ηγέτη του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθη, ο οποίος σε 29 λεπτά συμμετοχής έμεινε στους 2 πόντους (με 1/4 δίποντα και 0/5 τρίποντα) και στις 4 ασίστ του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας υποπέσει σε 3 λάθη. Οι «πράσινοι», που παρατάχθηκαν χωρίς τον τραυματία Ιωάννη Παπαπέτρου, πλήρωσαν τα 14 λάθη τους, την έλλειψη δημιουργίας και παραγωγικότητας στο δεύτερο ημίχρονο. Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ο Τζέιμς Γκιστ με 19 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Κιθ Λάνγκφορντ (17π. με 13 στο πρώτο ημίχρονο) και Ματ Λοτζέσκι (13π.).

Από τους Ρώσους ξεχώρισε ο Άντονι Γκιλ με 21 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 29-25, 48-44, 59-51, 76-68

XIMKI (Γιώργος Μπαρτζώκας): Μποστ 3, Κρόκερ 2, Βιάλτσεφ, Γκριν, Ζάιτσεφ 3 (1), Μάρκοβιτς 5 (1), Μόνια 9 (2), Γκιλ 21, Γιακούσιν, Τζένκινς 12 (2), Τόμας 7 (1), Μίκι 14 (1)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Τόμας 8 (2), Λάνγκφορντ 17 (2), Παπαγιάννης, Λάσμε 4, Παππάς 3 (1), Γκιστ 19 (1), Βουγιούκας 2, Λεκαβίτσιους, Λοτζέσκι 13 (2), Καλάθης 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός χιμκι Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ