Εξορκιστής τα «βάζει» με την Σελίν Ντιόν: Την κατηγορεί για σατανισμό [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξορκιστής τα «βάζει» με την Σελίν Ντιόν: Την κατηγορεί για σατανισμό [βίντεο]

Η Σελίν Ντιόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιδράσεις προκάλεσε η συλλογή παιδικών ρούχων της Σελίν Ντιόν, καθώς δεν κινήθηκε εντός στερεοτυπικών πλαισίων.

Η συλλογή με το όνομα «Celinununu» ντύνει τα παιδιά με άσπρο και μαύρο, αστέρια και logo, έχοντας ως σύμβολο τον σταυρό. Σκοπός της είναι να καταρρίψει τα στερεότυπα μεταξύ αγοριών και κοριτσιών σχετικά με τον ρουχισμό και να αναδείκει τη μοναδικότητα.

Η Σελίν Ντιόν για να προμοτάρει τη συλλογή της, πρωταγωνίστησε σε κλιπ στο οποίο φαίνεται να μπαίνει σε μαιευτήριο και να πασπαλίζει με μαύρο γκλίτερ μωρά. Τότε, οι ροζ και μπλε φορεσιές τους αλλάζουν και γίνονται ασπρόμαυρες.

Η εικόνα των ασπρόμαυρων ρούχων και ο σταυρός ως σύμβολο φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου σε ορισμένους καταναλωτές.

Σε άρθρο του National Catholic Register, ένας Αμερικανός καθολικός ιερέας και εξορκιστής επιτέθηκε στην τραγουδίστρια, μιλώντας για σατανική πρόθεση.

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο τρόπος με τον οποίο έχουν εξαπλωθεί αυτά τα περί φύλου είναι δαιμονικά», είπε ο Τζον Εσεφ, ιερέας και εξορκιστής στη μητρόπολη Σκράντον της Πενσυλβάνια. «Είναι ψέμματα. Δεν γνωρίζω καν πόσα φύλα υποτίθεται πως πρέπει να υπάρχουν μέχρι τώρα, ωστόσο, υφίστανται μόνο δύο. Αυτά που έκανε ο Θεός», προσθέτει.

Η αρθρογράφος Πάτι Αρμστρονγκ, μάλιστα, φαίνεται να ενστερνίζεται την άποψη του ιερέας και να διερωτάται: «Ποιος θα πληρώσει 77 δολάρια για μια κουβέρτα μωρού με κρανία ή 161 δολάρια για ένα τζάκετ που μοιάζει με σακούλα σκουπιδιών;».

Παρόμοια σχόλια υπάρχουν και στο βίντεο, που έχει αναρτηθεί στο Youtube, στο οποίο χρήστες χαρακτηρίζουν τη συλλογή προσβλητική.

Η Σελίν Ντιόν δεν έχει απαντήσει στα σχόλια, ωστόσο, μέσα από τη συλλογή της θέλει να ενισχύσει τις αξίες της ισότητας και της ελευθερίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σελίν Ντιόν παιδική συλλογή ρούχων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ