Οι Πρώτες Κυρίες του G20: Η «θεά» Μελάνια Τραμπ με τη μοβ φούστα και η βασίλισσα που έκλεψε τις εντυπώσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι Πρώτες Κυρίες του G20: Η «θεά» Μελάνια Τραμπ με τη μοβ φούστα και η βασίλισσα που έκλεψε τις εντυπώσεις [εικόνες]

Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ /Φωτογραφία: ΑΡ
ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΛΟΒΙΝΗ

Η G20 ξεκίνησε στο Μπουένος Αϊρες με απρόοπτα με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ να είναι απούσα κατά την έναρξη της Συνόδου λόγω του προβλήματος με το αεροσκάφος της.

Τις δύο τελευταίες ημέρες άρχισαν να φθάνουν οι ηγέτες των 20 ισχυρότερων οικονομιών του κόσμου στην Αργεντινή για να συζητήσουν για το εμπόριο και το μεταναστευτικό εν μέσω νέων εντάσεων της Ρωσίας με την Ουκρανία και με την σινο-αμερικανική κόντρα για το εμπόριο και την υπόθεση της δολοφονίας Κασόγκι να επισκιάζουν το κλίμα.

Και φυσικά δεν ήταν μόνοι. Μαζί τους οι Πρώτες Κύριες (και οι Πρώτοι Κύριοι σε ορισμένες περιπτώσεις) έτοιμες για τον άτυπο διαγωνισμό... μόδας που στήνεται κάθε φορά σε κάθε τέτοια περίπτωση.

Τα τελευταία χρόνια, πάντως, όλες τους, γνωρίζουν ότι πρέπει να συναγωνιστούν σε ομορφιά, σεξ απίλ και στιλ την «θεά» Μελάνια Τραμπ και στο κομμάτι «σικάτη εμφάνιση» την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν. Ο ανταγωνισμός με άλλα λόγια έχει αυξηθεί.

Οι δύο προαναφερθείσες κυρίες έδειξαν τις... διαθέσεις τους με την άφιξή τους στην Αργεντινή.

Η Μελάνια Τραμπ ξεκίνησε από το Λευκό Οίκο φορώντας μια εκπληκτική pencil φούστα σε ένα χρώμα που ελάχιστες θα τολμούσαν, έντονο, στα όρια του νέον, μοβ, φορεμένη εκπληκτικά με ένα δερμάτινο καφέ μαντό και ένα καφέ ζιβάγκο. Φυσικά το λουκ συμπλήρωνε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

H Μελάνια Τραμπ αποχωρώντας από το Λευκό Οίκο
Με εκπληκτικό σύνολο και τα μαύρα της γυαλιά

Φθάνοντας στο Μπουένος Αϊρες κατέβηκε από το Air Force One φορώντας το ίδιο σύνολο με μια διαφορά: Είχε αντικαταστήσει την εντυπωσιακή φούστα με μια ολόιδια σε λευκό χρώμα και τις γόβες της με ένα άλλο ζευγάρι ψηλοτάκουνα με print.

Η Πρώτη Κυριά των ΗΠΑ κατά την άφιξή της στην Αργεντινή
Διατήρησε τα βασικά στοιχεία του outfit της αλλάζοντας απλά τη φούστα της
Η Μελάνια Τραμπ, πρώην μοντέλο, παίζει πάντα εκτός συναγωνισμού
Και μετά τα λάθη των πρώτων ημερών, πάντα πιασμένη χέρι χέρι με τον Πρόεδρο
Με μια γρήγορη εναλλαγή κατάφερε να δημιουργήσει ένα ολοκαίνουργιο λουκ
Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά τo print στα παπούτσια της

Την ίδια ώρα το προεδρικό ζεύγος της Αργεντινής, Μαουρίτσιο Μάκρι και Τζουλιάνα Αγουάντα υποδέχονταν στο προεδρικό μέγαρο τον Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν με την σύζυγο του Μπριζίτ.

Η πάντα κομψή Μπριζίτ Μακρόν φορούσε ένα εκπληκτικό, όπως πάντα, λευκό ταγιέρ, πιθανότατα Louis Vuitton, το brand που ούτως ή άλλως λατρεύει. Η Αγουάντα πάλι φορούσε ένα φλοράλ shirtdress με πέδιλα.

Σικάτη με ένα ταγιέρ στο στιλ που πάντα επιλέγει η Μπριζίτ Μακρόν
Η Πρώτη Κυρία της Αργεντινής, πάλι, δίπλα της με ένα φλοράλ φόρεμα
Γαλλική φινέτσα με υπογραφή Μπριζίτ Μακρόν
Και όπως και στην Αθήνα, το ζεύγος Μακρόν έκανε την έκπληξη κάνοντας τη βόλτα του στο κέντρο του Μπουένος Αϊρες

Η Πρώτη Κυρία της Αργεντινής υποδέχθηκε ακόμη τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό και την γυναίκα του Σόφι στην προεδρική κατοικία. Η Σόφι Τριντό εντυπωσίασε με το ανδρόγυνο λουκ της, ένα μαύρο παντελόνι με ασορτί πουκάμισο και γόβες το οποίο έσπασε με ένα φολκλόρ τσαντάκι. Η Πρώτη Κυρία της Αργεντινής, πάλι, φορούσε ένα πιο κομψό φόρεμα από εκείνο που είχε επιλέξει για τη συνάντηση με τους Μακρόν: Ενα μαύρο δαντελένιο φουστάνι σε κλασική γραμμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

En la Quinta de Olivos recibiendo al primer ministro de Canadá, Justin Trudeau y a la primera dama, Sophie Grégoire @sophiegregoiretrudeau . ?? ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juliana Awada (@juliana.awada) στις 29 Νοέ, 2018 στις 5:32 μμ PST

Νωρίτερα, φθάνοντας στην Αργεντινή η Πρώτη Κυρία του Καναδά είχε κατέβει από το αεροπλάνο φορώντας ένα ενυπωσιακό μπορντό φόρεμα σε υπέροχη γραμμή.

Η Πρώτη Κυρία του Καναδά
Το μπορντό φόρεμα θύμισε τις στιλιστικές επιλογές της δούκισσας του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ
Λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά το εξαντρίκ τσαντάκι της Σοφί Τριντό

Στην Αργεντινή βρέθηκαν και η σύζυγος του Κινέζου Προέδρου Πενγκ Λιουάν, η σύζυγος του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίζο Αμπε και η γυναίκα του Νοτιοκορέατη Προέδρου Κιμ Γιουνκ-Σουκ. Και οι τρεις τους ιδιαίτερα προσεγμένες με την τελευταία μάλιστα να κάνει μια ιδιαίτερα μοδάτη εμφάνιση. Eκεί, φυσικά και η σύζυγος του Τούρκου πρωθυπουργού, Εμινέ.

Πουκάμισο με γιακά μάο και ένα κλασικο παλτό για την Πρώτη Κυρία της Κίνας
Με λευκό καλσόν και έντονα χρώματα η Γιαπωνέζα Πρώτη Κυρία
Εντονο κίτρινο, ένα χρώμα που αγαπάνε στην Ανατολή
Μοδάτη η πρώτη Κυρία της Νοτίου Κορέας
Με τον σύζυγό της κατά την άφιξή της στο Μπουένος Αϊρες
Εκεί και η Εμινέ Ερντογάν της οποίας η αγάπη για τους μεγάλους Οίκους Μόδας και η μανία της με τα ρούχα είναι γνωστές

Στο Μπουένος Αϊρες βρέθηκε και μια άλλη κυρία, όχι ως Πρώτη Κυρία βέβαια. Ο λόγος για την βασίλισσα του στιλ και της Ολλανδίας, Μαξίμα. Η πρώτη της εμφάνιση και μόνο με το color block φόρεμα Michael Kors, πάντως, αύξησε τον ανταγωνισμό και έκανε την Πρώτη Κυρία της Αργεντινής να μοιάζει δίπλα της με... μαθητούδι της μόδας με το μονόχρωμο κοραλί κοστούμι που είχε επιλέξει.

Βασίλισσα Μαξίμα και Πρώτη Κυρία της Αργεντινής
Κατακόκκινο σύνολο για την Αγουάντα colour block φόρεμα για την Μαξίμα
Στα κοραλοκόκκινα η Πρώτη Κυρία της Αργεντινής

Φωτογραφίες: ΑΡ, Getty-Ideal Images, Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ