Πόλεμος Μουρατίδη-Μπιμπίλα για τις... κηδείες - iefimerida.gr

Πόλεμος Μουρατίδη-Μπιμπίλα για τις... κηδείες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στην ελληνική σόουμπιζ, με πρωταγωνιστές τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Νίκο Μουρατίδη.

Αφορμή ένα άρθρο του τελευταίου για τον ηθοποιό και τη συνήθειά του να παρίσταται σε κηδείες άλλων ηθοποιών.

Εγραψε ο Νίκος Μουρατίδης στο site του:

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας και οι κηδείες

Βρέθηκα σε μια παρέα και μια από τις κυρίες με ρώτησε: «Εσύ που είσαι στο χώρο, για πες μου, ο Μπιμπίλας γιατί πάει σε όλες τις κηδείες;». Έμεινα να την κοιτάζω σαν χάνος. Μου εξήγησε λοιπόν, πως σε όλες τις κηδείες γνωστών ανθρώπων ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάντα εκεί από τους πρώτους.

«Φαντάζομαι ότι θα ήταν όλοι φίλοι του, εκτός και αν έχει κάποιο θέμα «φετίχ» με τις κηδείες γενικώς», συμπλήρωσε η παρατηρητική ομολογουμένως κυρία.

Όταν γύρισα σπίτι δεν άντεξα και μπήκα στο google, πληκτρολόγησα «Σπύρος Μπιμπίλας κηδείες» και ξαναέμεινα με το στόμα ανοιχτό. Είχε δίκιο η κυρία. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν σε όλες εκεί. Μα σε όλες!!! Διάβασα μάλιστα και ένα άρθρο στο οποίο έλεγε ότι έχει κανονίσει τα πάντα για την δική του κηδεία. Έχει ξεκινήσει να γράφει την αυτοβιογραφία του και όπως αποκαλύπτει ο ίδιος έχει ήδη κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες της κηδείας του.

«Έχω κανονίσει τα πάντα. Γι΄ αυτό και το βιβλίο θα αρχίζει με την κηδεία μου. Θα με κάψουν. Δεν θέλω να με θάψουν. Έχω συνεννοηθεί για όλα με τον συμβολαιογράφο, ο οποίος έχει φτιάξει τη διαθήκη μου. Δεν θέλω πολιτική κηδεία, ούτε και κανονική. Ελπίζω μέχρι τότε να έχει γίνει αποτεφρωτήριο και στην Ελλάδα και μετά την καύση να γίνει μια μεγάλη γιορτή» δήλωσε με την ευχή αυτή η στιγμή να έρθει σε 40 χρόνια!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ετοιμάζει εδώ και δυο χρόνια την αυτοβιογραφία του, η οποία θα κυκλοφορήσει σε μορφή λευκώματος με πολλές ανέκδοτες φωτογραφίες και λεπτομέρειες της ζωής του».

Μάλιστα, παρέθετε πλήθος φωτογραφιών με τον ηθοποιό σε κηδείες.

Φυσικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν άφησε όλα αυτά αναπάντητα:

«Με αφορμή το σκωπτικό δήθεν και καθαρά ειρωνικό άρθρο ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΗΔΕΙΩΝ του συμπαθούς κύριου ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ,που δεν γνωρίζει ή κάνει ότι δεν γνωρίζει πολλά πράγματα, τον πληροφορώ... ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΖΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙς ΑΠΟ ΑΥΤΟ. Προσωπικά παρίσταμαι, για να απαντήσω και στις φίλες σας, όχι μόνο στις κηδείες γνωστών αλλά και των παντελώς άγνωστων ηθοποιών που για κάποιους από αυτούς κάνουμε και έρανο για να κηδευτούν, Ως ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ επί 25 και άνω έτη στα προεδρεία οργανισμών όπως ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΟ ΚΘΒΕ το ΣΕΗ (ΑΛΛΟΤΕ ταμίας και άλλοτε γενικός ΓΡΑΜΜΕΤΕΑΣ) και ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΤΑΣΕΗ εκπροσωπώ επίσημα τους ηθοποιούς και εκφωνώ με αποφάσεις των Δ.Σ.ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΥΣ. Που αν δεν το κάναμε κάποιοι από εσάς θα βροντοφώναζαν ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ που είναι? ΔΕΝ έχω λοιπόν τρέλα με τις κηδείες αλλά τιμώ τους συνάδελφους μου, πολλοί δε από αυτούς ήταν και προσωπικοί φίλοι καρδιάς. ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΗΔΕΙΩΝ ΕΠΙΣΗς ΜΕ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΟΙΚΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙς ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙς ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑς ΚΑΙ ΚΑΥΤΡΗΡΙΑΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σπύρος Μπιμπίλας Νίκος Μουρατίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ