Η ονειρική εμφάνιση της Σμαράγδας Καρύδη για το «Γαλάζιο Πουλί» -Η πρώτη φωτογραφία [εικόνα] - iefimerida.gr

Η ονειρική εμφάνιση της Σμαράγδας Καρύδη για το «Γαλάζιο Πουλί» -Η πρώτη φωτογραφία [εικόνα]

H Σμαράγδα Καρύδη/ Φωτογραφία: BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα φετινά Χριστούγεννα, ένα «Γαλάζιο Πουλί» θα πετάξει στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Όταν το παραμύθι συναντιέται με την μουσική και το όνειρο με την μαγεία των γιορτών, τότε το θέαμα μπορεί να αγγίξει την ψυχή και τα συναισθήματα να ζωντανέψουν.

Το «Γαλάζιο Πουλί» του Μωρίς Μαίτερλινκ σε διασκευή του Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου, ανεβαίνει στο Μέγαρο Μουσικής με πρωταγωνιστές την Σμαράγδα Καρύδη και τον Αιμίλιο Χειλάκη.

Οι Μουσικοί της Καμεράτας-Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής θα δημιουργήσουν ένα μουσικό ταξίδι για τις αισθήσεις. Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Πάνος Βλάχος.

Η πρώτη φωτογραφία από την καλλιτεχνική συνάντηση της Σμαράγδας Καρύδη και του Αιμίλιου Χειλάκη αποκαλύπτει την ονειρική εμφάνιση της πρώτης.

Η ηθοποιός είναι μια νεράιδα σε ένα παραμύθι πέρα για πέρα αληθινό. Συντροφεύει ενα αγόρι κι ένα κορίτσι που αναζητούν το πουλί της ευτυχίας.

Η ονειρική εμφάνιση της Σμαράγδας Καρύδη για το «Γαλάζιο Πουλί», στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ