Ορκίστηκε ναύτης ο γιος του Πάνου Καμμένου- Πώς το σχολίασε ο συγκινημένος πατέρας του - iefimerida.gr

Ορκίστηκε ναύτης ο γιος του Πάνου Καμμένου- Πώς το σχολίασε ο συγκινημένος πατέρας του

Ορκίστηκε ναύτης ο γιός του Πάνου Καμμένου- φωτογραφία intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Καμμένος, δευτερότοκος γιός του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου, ορκίστηκε σήμερα μαζί με τους άλλους νεοσύλλεκτους στο κέντρο εκπαίδευσης Παλάσκα.

Παρών στην τελετή, συγκινημένος και υπερήφανος, ήταν και ο πατέρας του Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος ναύτης τοποθετήθηκε στην πυραυλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού «Γρηγορόπουλος», που αυτό το διάστημα επιχειρεί στην θάλασσα γύρω από το Καστελόριζο. Αυτή την εποχή, το περιπολικό «Γρηγορόπουλος» συμμετέχει στη δύναμη επιχειρήσεων ανατολικής Μεσογείου και επιτήρησης των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου.

Συγκινημένος, έγραψε στο twitter ο πατέρας του ναύτη και υπουργός Αμυνας:
«Είχα την Ύψιστη Τιμή να ορκίσω πάνω από 70 σειρές στρατευσίμων στα Όπλα, σήμερα ένιωσα τη Τιμή αυτή και σαν πατέρας είναι πραγματικά η ολοκλήρωση ενός κύκλου ζωής να ακούς το παιδί που μεγάλωσες να δίνει όρκο στην Πατρίδα. Καλή θητεία Λεβέντες μας η Υπέρμαχος Στρατηγός μαζί σας».

Είχα την Ύψιστη Τιμή να ορκίσω πάνω από 70 σειρές στρατευσίμων στα Όπλα, σήμερα ένιωσα τη Τιμή αυτή και σαν πατέρας είναι πράγματικά η ολοκλήρωση ενός κύκλου ζωής να ακούς το παιδί που μεγάλωσες να δίνει όρκο στην Πατρίδα. Καλή θητεία Λεβέντες μας η Υπέρμαχος Στρατηγός μαζί σας pic.twitter.com/vsc9WR0YI9

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ