Τσοχατζόπουλος: Σύμπτωση η εμπλοκή της λογίστριας και του συγγενικού προσώπου - iefimerida.gr

Τσοχατζόπουλος: Σύμπτωση η εμπλοκή της λογίστριας και του συγγενικού προσώπου

Τσοχατζόπουλος: «Σύμπτωση η εμπλοκή του συγγενικού προσώπου και της λογίστριάς μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακριτής και εισαγγελέας θεώρησαν «μη ικανοποιητικές» τις απαντήσεις του πρώην υπουργού, με αποτέλεσμα το ένταλμα προσωρινής κράτησης να τον κρίνει ύποπτο φυγής αλλά και τέλεσης νέων αδικημάτων

.
Ο Ακης Τσοχατζόπουλος απέδωσε σε σύμπτωση την εμπλοκή είτε συγγενικού του προσώπου είτε της λογίστριάς του στις υπεράκτιες εταιρίες που φέρονται να χρησιμοποιήθηκαν ως όχημα για την μεταφορά στην Ελλάδα μεγάλων χρηματικών ποσών και αρνήθηκε ότι είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης των επίμαχων εταιριών όπως θεωρούν οι Εισαγγελείς στο πόρισμα που συνέταξαν για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υπεραμύνθηκε των επιλογών που έκανε ως υπουργός Αμυνας και υπογράμμισε όσα χρόνια διατέλεσε υπουργός ενήργησε με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της χώρας.

Αύριο ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθούν οι τρεις συγκατηγορούμενοι του πρώην υπουργού για τους οποίους εξέδωσε ένταλμα ο ανακριτής:
1.Νικόλαος Παύλος Ζήγρας του Γεωργίου, εξάδελφος του πρώην υπουργού, δικαιούχος εξωχώριας εταιρίας που έχει εμπλακεί στην αγοραπωλησία του ακινήτου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου
2. Ευφροσύνη Λαμπροπούλου του Ηλία, λογίστρια, εκπρόσωπος στην Ελλάδα εμπλεκόμενης εταιρίας και
3. Γεώργιος Σαχπατζίδης του Δημητρίου επιχειρηματίας.

Ήδη έχει απολογηθεί και είναι προσωρινά κρατούμενος ο Αστέριος Οικονομίδης του Γεωργίου, βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος εταιρίας που ανέλαβε την ανακαίνιση του ακινήτου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και φέρεται να ενεπλάκη στην αγοραπωλησία του ακινήτου στο Κολωνάκι που ανήκει τώρα στην κόρη του πρώην υπουργού.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ