ΣΥΡΙΖΑ: «Να αποσυρθούν οι Έλληνες στρατιώτες από το Αφγανιστάν» - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Να αποσυρθούν οι Έλληνες στρατιώτες από το Αφγανιστάν»

Κυριακή του Πάσχα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόσυρση των ελληνικών μονάδων που υπηρετούν στο Αφγανιστάν ζήτησε με δήλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση που δέχθηκαν από Ταλιμπάν την Κυριακή του Πάσχα.

«Η Ριζοσπαστική Αριστερά θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την απεμπλοκή της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ, που μόνο κινδύνους και τραγικά αποτελέσματα φέρνει στο λαό μας. Θα αγωνιστούμε για την άμεση επιστροφή όλων των ελληνικών στρατιωτικών μονάδων από το Αφγανιστάν», αναφέρει στη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος απέστειλλε διαβεβαιώσεις προς την ελληνική δύναμη στο Αφγανιστάν.«Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας μεριμνούν ώστε η εκπλήρωση της αποστολής σας και η εκεί παραμονή σας να συντελείται κάτω από όρους ασφαλούς διαβίωσης, αλλά και διαρκούς βελτίωσης των εκεί συνθηκών», ανέφερε η ανακοίνωση του κ. Αβραμόπουλου προς τις στρατιωτικές μονάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ