Οταν η Νταϊάνα κάρφωσε σε παπαράτσι τον κρυφό δεσμό του Καρόλου με την Καμίλα -Για να τον φωτογραφίσει - iefimerida.gr

Οταν η Νταϊάνα κάρφωσε σε παπαράτσι τον κρυφό δεσμό του Καρόλου με την Καμίλα -Για να τον φωτογραφίσει

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα «πληροφόρησε» έναν διάσημο παπαράτσο, για την σχέση του συζύγου της, πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, έναν χρόνο προτού γίνει γνωστή.

Ο Αυστραλός φωτογράφος Ντάριν Λάιονς,- που έβγαλε εκατομμύρια δολάρια από την πώληση των φωτογραφιών της αείμνηστης Νταϊάνας μέσω του πρακτορείου του – έκανε την αποκάλυψη κατά την διάρκεια μιας συνέντευξής στο περιοδικό Who την Πέμπτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GOLD104.3 (@gold1043) στις 18 Ιούλ, 2016 στις 2:59 μμ PDT

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο

Ο 53χρονος Λάιονς, ισχυρίστηκε ότι περίπου 6 με 12 μήνες πριν την αποκάλυψη του σκανδάλου «Squidgygate» - αναφερόμενος σε μια σειρά τηλεφωνικών συνομιλιών μεταξύ της Νταϊάνας και του φίλου της Τζέιμς Γκίλμπεϊ που διέρρευσαν στον βρετανικό Τύπο – η Νταϊάνα είχε υπαινιχθεί την απιστία του συζύγου της.

Η Νταϊάνα χτύπησε την πόρτα του παπαράτσο και τον ρώτησε γιατί δεν φωτογραφίζει τον άνδρα της

Μιλώντας για μία από τις πολλές συναντήσεις του με την Νταϊάνα, ο Λάιονς είπε: «Χτύπησε την πόρτα μου μια μέρα και μου είπε: Γιατί δεν φωτογραφίζεις τον σύζυγό μου;’. Και της απάντησα: ‘Γιατί να θέλω να τον φωτογραφίσω;’. Έχει μεγάλα αυτιά, μια μεγάλη μύτη και είναι άσχημος και μιλάει με τα δέντρα – παρόλο που έχω μεγάλο σεβασμό για τον πρίγκιπα της Ουαλίας».

Μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του Καρόλου με την Καμίλα μετά τον θάνατο της Νταϊάνας

«Ήταν ένα έμμεσο στοιχείο για τον δεσμό του με την Καμίλα – περίπου 6 με 12 μήνες προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο» συμπλήρωσε ο Λάιονς.

Οι τηλεφωνικές συνομιλίες του 1990 μεταξύ της Νταϊάνας και του Τζέιμς Γκίλμπεϊ, που ονομάστηκαν Squidgygate από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, διέρρευσαν για πρώτη φορά το 1992.

Η δημοσίευσή τους επιτάχυνε τον χωρισμό του βασιλικού ζεύγους και το διαζύγιο που ακολούθησε.

Έναν χρόνο μετά έγινε γνωστή η σχέση του Καρόλου με την Καμίλα

Το «Camillagate», η καταγραφή των οικείων κλήσεων μεταξύ του Καρόλου και της Καμίλα, σύντομα επίσης δημοσιεύτηκε.

Το πρωτότυπο, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από το αυστραλιανό περιοδικό New Idea, λέγεται ότι ήταν από μια καταγεγραμμένη συνομιλία που έλαβε χώρα το 1989.

Η Νταϊάνα και ο Κάρολος παντρεύτηκαν το 1981 και πήραν τελικά διαζύγιο το 1996.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη geelonggallery (@geelonggallery) στις 28 Ιαν, 2015 στις 10:52 μμ PST

Ο Λάιονς έκανε την αποκάλυψε αυτή λίγο αφότου αμφισβήτησε πρόσφατα τις επίσημες λεπτομέρειες του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνας, λέγοντας πως έχει «τεράστια ερωτήματα» για το τι συνέβη στο περίφημο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997.

Ο πρώην «βασιλιάς των Παπαράτσι» δήλωσε στην Daily Telegraph του Σίδνεϊ νωρίτερα αυτό τον μήνα πως ο επίσημος απολογισμός του τραγικού δυστυχήματος «δεν είναι απαραιτήτως η αλήθεια».

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Νταϊάνα όπου και βρήκε τραγικό θάνατο

Όπως είπε: «Όλοι λένε για ένα τραγικό ατύχημα... κάποια πολύ περίεργα πράγματα συνέβησαν εκείνη την νύχτα και ήμουν μέρος πολλών από τα περίεργα αυτά πράγματα». Ωστόσο παραδέχτηκε πως δεν είχε «καμία απόδειξη ότι δολοφονήθηκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας».

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ