Φωτιά σε κοντέινερ κοντά στο στρατόπεδο Καποτά -Ενας νεκρός - iefimerida.gr

Φωτιά σε κοντέινερ κοντά στο στρατόπεδο Καποτά -Ενας νεκρός

Πυροσβέστες στο στρατόπεδο Καποτά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιά ξέσπασε σε οικισμό κοντά στο στρατόπεδο Καποτά το πρωί της Παρασκευής, σε δύο κοντέινερ, με αποτέλεσμα ένας 65χρονος να απανθρακωθεί.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό τι προκάλεσε τη φωτιά. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο με 15 πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα.

Στο σημείο που ξέσπασε φωτιά υπάρχει καταυλισμός με κοντέινερ που στήθηκε αρχικά για τους σεισμόπληκτους του μεγάλου σεισμού του 1999 της Αθήνας.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες χωρίς τις αισθήσεις του. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, ωστόσο ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Κάτοικοι του οικισμού μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ μετά το τραγικό συμβάν ανέφεραν ότι το θύμα είναι άνδρας που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Αυτή την είδηση επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής, προσθέτοντας πως ο άτυχος άνδρας ήταν 65 ετών και πριν από μερικές μέρες είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο λόγω προβλημάτων υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά Μενίδι στρατόπεδο Καποτά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ