Europa League: Οι ενδεκάδες στο ματς Μπέτις-Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Europa League: Οι ενδεκάδες στο ματς Μπέτις-Ολυμπιακός

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγές στην 11αδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Μπέτις στην Ανδαλουσία για το Europa League.

Στο κρίσιμο αυτό ματς που πιθανώς να καθορίσει την ευρωπαϊκή μοίρα των «ερυθρόλευκων» για φέτος, ο Πέδρο Μαρτίνς επιλέγει σχήμα 4-3-3 και την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση τριών αμυντικών μέσων, αφήνοντας εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Νάτχο. Αντίθετα, «μέσα» είναι Καμαρά, Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε.

Στην κορυφή της επίθεσης, από τη στιγμή που Χασάν και Λάζαρος είναι στα πιτς, ο Γκερέρο ακόμη ανέτοιμος για φουλ 90λεπτο και ο Μάνος εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε το λογικό, βάζοντας σε ρόλο σέντερ φορ τον Κώστα Φορτούνη, με Ναουέλ και Ποντένσε στα άκρα. Στην άμυνα, επέλεξε τον Τσιμίκα για αριστερό μπακ αντί του Κούτρη και τους «γνωστούς» υπόλοιπους: Ομάρ δεξιά, Βούκοβιτς – Σισέ στα στόπερ και Ζοζέ Σα στο τέρμα.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν»: Σα, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Σισέ, Ομάρ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Φορτούνης, Ποντένσε.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς με τη Μπέτις ?⚪️?? / How we line-up in Seville ?⚪️??#olympiacos #UEL #BETOLY #lineup #legend @EuropaLeague @RealBetis pic.twitter.com/kNRBCHPxE8

Ο Κικέ Σετιέν ανακοίνωσε την ενδεκάδα της Μπέτις για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Σε αυτήν δεν συμπεριλήφθηκαν οι Γκουαδράδο και Ινούι. Αναλυτικά οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού: Ρόμπλες, Τέγιο, Μαντί, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Τζούνιορ, Γουίλιαμ, Λο Σέλσο, Κανάλες, Σέρχιο Λεόν, Σανάμπρια. Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πάου Λόπεθ, Μπαραγκάν, Γκουαδράδο, Χάβι Γκαρθία, Ινούι, Χοακίν, Λόρεν.

¡Vuelven las grandes noches del balompié! ???#DíaDeBetis #EuroBetis pic.twitter.com/qUWzWlZP7D

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπέτις Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ