Ο «Ρόκι» κρεμά τα γάντια του – Το συγκινητικό αντίο από τον Σιλβέστερ Σταλόνε - iefimerida.gr

Ο «Ρόκι» κρεμά τα γάντια του – Το συγκινητικό αντίο από τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες ο Σιλβέστερ Σταλόνε συνδέθηκε με το ρόλο του Ρόκι (Φωτογραφία αρχείου: AP/Isaac Brekken)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

42 ολόκληρα χρόνια ενσάρκωνε ο Σιλβέστερ Σταλόνε τον ρόλο του «Ρόκι», που τον έκανε γνωστό σ’ ολόκληρο τον πλανήτη.

Αλλά τώρα που ολοκληρώθηκε και η όγδοη ταινία της σειράς, το Creed 2 (προβάλλεται από σήμερα στη χώρα μας) ήλθε η ώρα ο πυγμάχος με το «μάτι του τίγρη» να κρεμάσει οριστικά τα γάντια του.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο 72χρονος ηθοποιός με μια συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram: «Νιώθω προνομιούχος που είχα την ευκαιρία να δημιουργήσω και να υποδυθώ αυτόν τον σημαντικό χαρακτήρα. Αν και μου ραγίζει την καρδιά, δυστυχώς όλα κάποια στιγμή τελειώνουν. Συνεχίστε να έχετε πυγμή. Σας αγαπώ ευγενικοί και γενναιόδωροι άνθρωποι και το καλύτερο όλων είναι ότι ο ΡΟΚΙ δεν θα πεθάνει ποτέ γιατί ζει μέσα σας...»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I am reposting this because there was a technical difficulty. I just want to thank everyone around the whole wide World for taking the Rocky family into their hearts for over 40 years. It’s been my Ultimate privilege to have been able to create and play this meaningful character. Though it breaks my heart, Sadly all things must pass... and end. I love you Kind and generous people , and The most wonderful thing of all , is that ROCKY will never die because he lives on in you ....

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις 28 Νοέ, 2018 στις 6:49 πμ PST

Ωστόσο ο ηθοποιός αφήνει ένα μικρό ανοιχτό παράθυρο για μια πιθανή επιστροφή του Ρόκι, γράφοντας «Αυτή η ιστορία βρίσκεται πλέον στα χέρια μιας νέας γενιάς».

Ουδείς περίμενε το 1976 την τεράστια επιτυχία που έμελε να σημειώσει η πρώτη ταινία της σειράς. Η παραγωγή του “Rocky” είχε στοιχίσει μόλις ένα εκατομμύριο δολάρια, το σενάριο έγραψε σε τρία μερόνυχτα ο άσημος τότε και ατάλαντος Σταλόνε, που ανέλαβε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ρόκι Μπαλμπόα και αμειβόταν με 620 δολάρια για κάθε εβδομάδα γυρισμάτων. Ευτυχώς για τον ίδιο, που βρισκόταν τότε σε δύσκολη οικονομική θέση, ένας όρος στο συμβόλαιό του προέβλεπε ότι θα έπαιρνε το 10% των εσόδων από τις εισπράξεις. Το φιλμ σάρωσε, αποφέροντας παγκοσμίως 225 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τιμήθηκε με Όσκαρ καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και καθιερώθηκε ως μια απο τις διαχρονικοτερες ταινίες.

Η ιστορία του αουτσάιντερ Ρόκι, που κατάφερε να ανέβει παλεύοντας στην κορυφή, επαναλήφθηκε και στην καριέρα του Σταλόνε. Παρά τις άλλες του επιτυχίες, όπως το «Ράμπο», όμως ο ρόλος που τον σημάδεψε ήταν εκείνος του πυγμάχου με την ατσάλινη θέληση, που δεν λυγίζει μπροστά σε οποιαδήποτε δυσκολία...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σιλβέστερ Σταλόνε Ρόκι Μπαλμπόα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ