Twilight: Απαντήθηκε το ερώτημα «πώς κατάφερε ο βρυκόλακας Εντουαρντ (Πάτινσον) να αφήσει έγκυο την Μπέλα (Στιούαρτ)» - iefimerida.gr

Twilight: Απαντήθηκε το ερώτημα «πώς κατάφερε ο βρυκόλακας Εντουαρντ (Πάτινσον) να αφήσει έγκυο την Μπέλα (Στιούαρτ)»

Οι πρωταγωνιστές της τριλογίας Twilight. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι λάτρεις της ταινίας «Twilight» είχαν μείνει με την απορία πως γίνεται ο Έντουαρντ να αφήσει έγκυο την Μπέλα, παρά το γεγονός ότι ήταν ένα βαμπίρ «φτιαγμένο από πέτρα». Τώρα όμως θα μάθουν.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από την τρίτη ταινία της τριλογίας «Twilight» της Στέφανι Μέγιερ αλλά οι θαυμαστές ακόμη μιλούν για ένα πιθανό λάθος τόσο στην ταινία όσο και στο βιβλίο.

Στην τρίτη ταινία, το βαμπίρ Έντουαρντ Κάλεν (τον υποδύεται ο Ρόμπερτ Πάτινσον) καταφέρνει να αφήσει έγκυο την Μπέλα Σουάν (την υποδύεται η Κρίστεν Στιούαρτ) παρά το γεγονός πως δεν τρέχει αίμα στις φλέβες του και είναι «φτιαγμένος από πέτρα».

Οι λάτρεις της ταινίας λένε πως η έλλειψη ροής αίματος του Έντουαρντ τον εμποδίζει να αφήσει έγκυο την Μπέλα, παρά το γεγονός πως αυτό συμβαίνει στο τελευταίο μέρος της τριλογίας.

«Αν τα βαμπίρ δεν έχουν αίμα, πώς κατάφερε ο Έντουαρντ να αφήσει έγκυο την Μπέλλα... πολλές ερωτήσεις» είχε αναρωτηθεί πρόσφατα ένας θαυμαστής.

Την ίδια ώρα κάποιος άλλος έγραψε: «Λοιπόν, αν οι βρικόλακες στειρώνονται μόλις μετατρέπονται σε βαμπίρ, πως άφησε έγκυο ο Έντουαρντ την Μπέλα;»

Στο κόσμο της ταινίας, οι γυναίκες – βρικόλακες δεν μπορούν να μείνουν έγκυες επειδή το σώμα τους δεν μπορεί να αλλάξει για να μπορέσει να κυοφορήσει. Αλλά οι άνδρες είναι προφανώς σε θέση να τις αφήσουν έγκυες.

Ο Έντουαρντ κατάφερε να αφήσει έγκυο την Μπέλλα παρά το γεγονός πως είναι φτιαγμένος από πέτρα

Μία όμως λάτρης της ταινίας, η Τζένα Γκιγιέμ, που γράφει για το Buzzfeed αποφάσισε να λύσει το μυστήριο με την εγκυμοσύνη.

«Η Στέφανι Μέγιερ άκουσε την ερώτηση ‘Πώς ο Έντουαρντ κατάφερε να αφήσει έγκυο την Μπέλα’ τόσες φορές όταν κυκλοφόρησε η ταινία Χαραυγή, που συμπεριέλαβε την απάντηση στην ιστοσελίδα της» αποκάλυψε η Τζένα.

Η Στέφανι είχε εξηγήσει εξ αρχής πως λειτουργούσε η βιολογία των βαμπίρ ώστε οι άνθρωποι να μπορέσουν να κατανοήσουν τις εσωτερικές λειτουργίες τους.

«Οι βρικόλακες είναι ανατομικά αρκετά παρόμοια με την ανθρώπινη προέλευσή τους και μπορεί κανείς να τους μπερδέψει με ανθρώπους κάτω από κάποιες συνθήκες (όπως οι συννεφιασμένες ημέρες)» έγραψε η Στέφανι.

«Το δέρμα εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό – την προστασία του σώματος. Ωστόσο, τα κύτταρα που συνθέτουν το δέρμα τους δεν είναι όπως τα δικά μας, είναι σκληρά και ανακλαστικά όπως το κρύσταλλο».

Στη συνέχεια, η Στέφανι ενημερώνει τους αναγνώστες πως μεταξύ των κυττάρων υπάρχει ένα υγρό που κινείται σε όλο το σώμα και είναι παρόμοιο με το πώς το αίμα μετακινείται μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό. Αλλά αυτό το υγρό έχει την μορφή δηλητηρίου.

Το δηλητήριο, γράφει η Στέφανι, είναι αυτό που βοηθά τον Έντουαρντ να αφήσει έγκυο την Μπέλα στο μυθιστόρημα φαντασίας.

«Οι φυσιολογικές αντιδράσεις της διέγερσης εξακολουθούν να υπάρχουν στους βρικόλακες, που καθίσταντι δυνατές από ρευστά που σχετίζονται με το δηλητήριο που αναγκάζουν τους ιστούς να αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο όπως και με την εισροή αίματος» εξήγησε η Στέφανι.

Κι αν αυτή η εξήγηση δεν ικανοποιεί τους πολύ απαιτητικούς, συνεχίζει λέγοντας πώς μεταφέρονται τα υγρά μεταξύ των δύο χαρακτήρων.

«Όπως και με το δέρμα των βαμπίρ – που μοιάζει με τον ανθρώπινο δέρμα και έχει την ίδια βασική λειτουργία – τα υγρά εξακολουθούν να υπάρχουν στα αρσενικά βαμπίρ, τα οποία φέρουν γενετικό υλικό και είναι ικανά να ενωθούν με ένα ανθρώπινο ωάριο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ