Europa League: Κόντρα στην Τσέλσι ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας λίγο πριν από τη σέντρα το... μέλλον του

Όταν ο ΠΑΟΚ θα μπαίνει απόψε (22:00, Cosmote Sport3) στο «Στάμφορντ Μπριτζ», για να αντιμετωπίσει την Τσέλσι, θα ξέρει... τα πάντα για το μέλλον του στο Europa League.

Βλέπετε, το ματς ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Βίντι θα έχει ολοκληρωθεί λίγα λεπτά πριν από τις 10 το βράδυ, οπότε οι «ασπρόμαυροι» θα γνωρίζουν αν θα πρέπει να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζουν σε πρόκριση:

  • Αν η Βίντι πάρει τη νίκη στο Μπορίσοφ, τότε ο αγώνας του «Δικεφάλου» με τους Λονδρέζους θα έχει μόνο χαρακτήρα γοήτρου.
  • Αν, πάλι, το ΜΠΑΤΕ - Βίντι λήξει ισόπαλο, ο ΠΑΟΚ θα θέλει μόνο νίκη επί της Τσέλσι για να έχει ελπίδες.
  • Σε περίπτωση νίκης της ΜΠΑΤΕ, μια ισοπαλία του «Δικεφάλου» θα ήταν... λουκούμι.  

Δείτε και τη βαθμολογία:

1. Τσέλσι 12
2. Βίντι 6
3. ΠΑΟΚ 3
4. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3

Ο «Δικέφαλος» υστερεί στην ισοβαθμία με τους Ούγγρους, που τον έχουν νικήσει δύο φορές, οπότε, με δυο λόγια, θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτούς σήμερα για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του ενόψει του τελευταίου αγώνα του με την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι οι Λευκορώσοι θα «χτυπήσουν» το παιχνίδι με τη Βίντι, καθώς με νίκη θα μπουν δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τους Ούγγρους (είχαν νικήσει στη Βουδαπέστη με 2-0).

Όπως και να 'χει πάντως, το αποψινό παιχνίδι αποτελεί πρόκληση για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι στο παρελθόν έχουν φύγει θριαμβευτές από το Λονδίνο, και μάλιστα δις. Το 1997, με την πρόκριση εις βάρος της Αρσεναλ με ισοπαλία 1-1, και το 2010, με την πρόκριση επί της Τόττεναμ και μάλιστα με νίκη 2-1.

Από την πλευρά τους βέβαια, οι Λονδρέζοι θέλουν να κάνουν το «5 στα 5» στον θεσμό και να προκριθούν πανηγυρικά στους «32» του Europa League. Η αγγλική ομάδα δεν υπολογίζει στους Αζάρ, Μόουζες, αλλά δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για προβλήματα απουσιών όταν σε ένα τέτοιο ρόστερ υπάρχουν πολλές και ακριβές εναλλακτικές επιλογές. Η πιθανή αρχική σύνθεση με την οποία θα ξεκινήσει τον αγώνα ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι: Καμπαγιέρο, Έμερσον, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Ζαπακόστα, Φάμπρεγκας, Λόφτους - Τσικ, Μπάρκλεϊ, Γουίλιαν, Πέδρο και Ζιρού.

O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσει με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίσιο, Πέλκα, Πρίγιοβιτς, Βέρνμπλουμ και Ζαμπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League ΠΑΟΚ Τσέλσι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ