Ατυχία: Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο έχασε το δόντι του τρώγοντας ψωμί- Λίγο πριν γυρίσει διαφήμιση για αρτοποιία - iefimerida.gr

Ατυχία: Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο έχασε το δόντι του τρώγοντας ψωμί- Λίγο πριν γυρίσει διαφήμιση για αρτοποιία

Ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λέγεται ότι έλαβε ένα εξαψήφιο ποσό για να κάνει μια διαφήμιση μιας γνωστής μάρκας ψωμιού. Ο λόγος για τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, που έχασε το δόντι του λίγο πριν κάνει το διαφημιστικό!

Ο άτυχος ηθοποιός, λίγες ημέρες αφότου έκλεισε την συμφωνία, έχασε ένα δόντι του, την ώρα που έτρωγε μία φέτα ψωμιού.

Ο ηθοποιός θα μιλούσε σε κοινό στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και αναγκάστηκε να πάει εσπευσμένα σε οδοντίατρο για να του το φτιάξει

Ο 75χρονος Ντε Νίρο αναγκάστηκε να επισκεφθεί επειγόντως οδοντίατρο και μάλιστα άργησε κατά μία ώρα στη σκηνή του Μπέρμιγχαμ όπου θα μιλούσε.

Μια πηγή δήλωσε στην Sun: «Δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία του όταν έχασε το δόντι του. Αναγκάστηκε να επισκεφθεί επειγόντως οδοντίατρο για να το διορθώσει προκειμένου να μπορέσει να εμφανιστεί δημόσια μπροστά σε κοινό. Το δόντι του θα το επισκευάσει στον κανονικό του οδοντίατρο όταν επιστρέψει στο Λος Άντζελες. Αλλά είδε την αστεία πλευρά του πράγματος, καθώς το δόντι ξεκόλλησε την ώρα που έτρωγε ψωμί λίγες ημέρες προτού αρχίσει να εργάζεται για την διαφήμιση των Warburtons».

Να σημειωθεί ότι παλαιότερα και ο Σιλβέστερ Σταλόνε είχε πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό της συγκεκριμένης εταιρείας.

Μια πηγή δήλωσε στην Sun: «Τα Warburtons αγαπούν τα μεγάλα ονόματα και τα θέλουν στις διαφημίσεις τους κι αυτή την φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο».

Έχει αναφερθεί ότι ο ηθοποιός ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα γυρίσματα του διαφημιστικού σε μια μυστική τοποθεσία.

Η Warburtons είναι μια οικογενειακή βρετανική εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Thomas Warburton το 1876 και είναι η μεγαλύτερη μάρκα αρτοποιίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ