Ο Λαρισαίος Νέρωνας: Μπήκε φυλακή για φωτιά σε κάδους και όταν βγήκε, έκαψε την Ιατρική - iefimerida.gr

Ο Λαρισαίος Νέρωνας: Μπήκε φυλακή για φωτιά σε κάδους και όταν βγήκε, έκαψε την Ιατρική

Φωτιά σε κάδους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

29χρονος Λαρισαίος συνελήφθη δύο φορές με την κατηγορία ότι έβαζε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και εν τέλη μπήκε στη φυλακή. Ωστόσο, επέστρεψε δριμύτερος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 29χρονος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μαζί με έναν ακόμη νεαρό 19 ετών, διότι, όπως εξακριβώθηκε, προξένησαν πυρκαγιά σε ηλεκτρολογικό πίνακα στο κτήριο της Ιατρικής Σχολής στην πλατεία Ταχυδρομείου, με αποτέλεσμα την πρόκληση περιορισμένης έκτασης φθορών.

Οπως αναφέρει το onlarissa.gr, πρόκειται για το ίδιο άτομο σε βάρος το οποίου στις αρχές του μήνα, είχε σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα του εμπρησμού και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, σε διάστημα μίας εβδομάδας σε κεντρικές οδούς της πόλης, ο 29χρονος προξένησε πυρκαγιά σε συνολικά 13 κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων, με αποτέλεσμα την ολοσχερή ή μερική καταστροφή αυτών.
Σημειώνεται ότι ο επίδοξος… Νέρωνας ήταν έγκλειστος στις φυλακές διότι είχε συλληφθεί στις 11 Οκτωβρίου για από κοινού διάπραξη κλοπής από κατάστημα και καταδικάστηκε δυνάμει απόφασης του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας.

Ο ίδιος άντρας είχε συλληφθεί από άντρες της ΟΠΚΕ και στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, για τον εμπρησμό άλλων τριών κάδων απορριμμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάρισα φυλακή εμπρησμοί Νέρωνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ