Στα λευκά Θράκη και Ροδόπη -Το ’στρωσε και στο Περτούλι [εικόνες] - iefimerida.gr

Στα λευκά Θράκη και Ροδόπη -Το ’στρωσε και στο Περτούλι [εικόνες]

Με αλυσίδες στα Τρίκαλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν όπως αποτυπώνει με τον φωτογραφικό του φακό ο Γιώργος Τοκούτσης και δημοσιεύει η ομάδα του facebook «Καιρικά Νέα Θράκης».

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από το συνοριακό σημείο διέλευσης Μακάζα - Νυμφαία και δείχνουν το τοπίο. Ωστόσο η τροχαία στην περιοχή κάνει λόγω για επικινδυνότητα στους δρόμους ενώ σε πολλά σημεία είναι απαραίτητες οι αλυσίδες.

Χιονια στα σύνορα


Απαραίτητες αλυσίδες
Ισχυρη χιονόπτωση, Φωτογραφίες: Καιρικά Νέα Θράκη

Στα λευκά τα Τρικαλα, το’ στρωσε στο Περτούλι

Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά χωριά των Τρικάλων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr χιονίζει από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σε όλα τα χωριά από το ύψος της Ελάτης και πάνω.
Το χιόνι έχει στρωθεί και στο οδόστρωμα (και μέσα στην Ελάτη) και συνιστάται οι οδηγοί που θέλουν να μετακινηθούν στον ορεινό όγκο να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Το ύψος του χιονιού είναι μεγαλύτερο από το Περτούλι και πάνω, ενώ η χιονόπτωση συνεχίζεται. Μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων βρίσκονται σε επιφυλακή και επιχειρούν σε όλο το δίκτυο.

Το χιόνι έχει στρωθεί και στο οδόστρωμα (και μέσα στην Ελάτη), φωτογραφία:trikalavoice.gr

Στα πεδινά του Νομού βρέχει, ενώ η θερμοκρασία σημειώνει σημαντική πτώση και δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 10 C κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στα λευκά ξύπνησαν στην Κοζάνη

Η πρώτη χιονόπτωση του φετινού χειμώνα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Κοζάνη.
Η ασθενής χιονόπτωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 23:30 της Τετάρτης χωρίς να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ πιο ισχυρή ήταν η χιονόπτωση που σημειώθηκε σε ποιο ορεινές περιοχές του νομού.

Ωστόσο το πρωί οι κάτοικοι ξύπνησαν στα λευκά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χιόνια αλυσίδες Τρίκαλα Περτούλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ