Τέλος το κρυφτούλι: Κέιτι Χολμς και Τζέιμι Φοξ παντρεύονται στο Παρίσι - iefimerida.gr

Τέλος το κρυφτούλι: Κέιτι Χολμς και Τζέιμι Φοξ παντρεύονται στο Παρίσι

Κέιτι Χολμς και Τζέιμι Φοξ. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κράτησαν την σχέση τους κρυφή για πολλά χρόνια. Αλλά τώρα οι Κέιτι Χολμς και ο Τζέιμι Φοξ ετοιμάζονται να παντρευτούν στο Παρίσι.

Η 39χρονη πρώην σύζυγός του Τομ Κρουζ και μητέρα της Σούρι και ο 50χρονος βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός σχεδιάζουν να παντρευτούν στην πόλη του φωτός, όπως αποκάλυψε μια πηγή στο Radar Online.

Η Κέιτι Χολμς

Η πηγή είπε: «Το Παρίσι είναι η πόλη που αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την σχέση τους μετά από χρόνια που την κρατούσαν κρυφή. Η Τζέιμι ήταν πολύ διακριτικός από τότε που άρχισαν να βγαίνουν κρυφά το 2013 αλλά η Κέιτι τον έπεισε να παντρευτούν και είναι έτοιμοι να το κάνουν».

Εδώ και καιρό κυκλφορούσε η φήμη πως οι δυο τους ήταν ζευγάρι, αλλά όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Χολμς χώρισε από τον Τομ Κρους το 2012.

Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός Τζέιμι Φοξ

«Η Κέιτι περίμενε πολλά χρόνια για να παντρευτεί τον Τζέιμι και τώρα έχει ξεκαθαρίσει το πού θέλει να παντρευτεί και το πότε» δήλωσε η πηγή στο Radar Online. «Θέλει απεγνωσμένα έναν γάμο το χειμώνα στην Πόλη του Φωτός».

Η Κέιτ ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ και έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Σούρι

Αυτή η είδηση έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά από τις φήμες που κυκλοφόρησαν πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, με την Χολμς να φωτογραφίζεται από παπαράτσι φορώντας ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Ωστόσο, οι φήμες αυτές απορρίφθηκαν από τους εκπροσώπους της που ισχυρίστηκαν ότι το δαχτυλίδι ήταν για την νέα της ταινία «Το Μυστικό».

«Η Κέιτ δεν είναι αρραβωνιασμένη με κανέναν εκτός από τον φανταστικό συμπρωταγωνιστή της στην ταινία, που τον υποδύεται ο Τζέρι Ο’Κόνελ» δήλωσε ο εκπρόσωπός της στο People.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ