Ναντίν Ανζαουί: Ποια είναι η νέα «Ραμόνα» του My Style Rocks που προκαλεί- Μέσα στην αλαζονεία και τις μπηχτές [εικόνες & βίντεο]

Για όσους παρακολουθούν καθημερινά My Style Rocks, σίγουρα θα θυμούνται την πρώτη εμφάνιση της Ναντίν Ανζαουί στο παιχνίδι.

Χαμογελαστή, με ιδιαίτερο ανατολίτικο στιλ, πολύ χαμηλών τόνων και δεκτική στην κριτική τόσο των κοριτσιών όσο και των κριτών.

Η παίκτρια που από την αρχή έδειξε να γνωρίζει από μόδα, δεν κράτησε το χαμηλό προφίλ των πρώτων ημερών, καθώς με τον καιρό εξελίχθηκε σε μία... δεύτερη Ραμόνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Badinne (@nadine_anzawi) στις 27 Νοέ, 2018 στις 7:13 πμ PST

Κλαίγοντας στο πλατό του My Style Rocks για την κριτική των Στέλιου Κουδουνάρη, πετώντας τις μπηχτές στις συμπαίκτριες της καθώς και ειρωνικά σχόλια για κάθε ατόπημα που θα βρει κάποιος στο στιλ της, η Ναντίν ακολουθεί την ίδια «επιθετική» στάση με την νικήτρια του My Style Rocks 1, Ραμόνα Βλαντή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Badinne (@nadine_anzawi) στις 16 Νοέ, 2018 στις 11:11 μμ PST

Ποια είναι όμως η Ναντίν Ανζαουί που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο My Style Rocks και έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της;

Αρχικά όσοι δεν το γνωρίζουν, η Ναντίν έχει σπουδάσει μόδα και δουλεύει τα τελευταία χρόνια ως στιλίστρια στην Αθήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Badinne (@nadine_anzawi) στις 15 Νοέ, 2018 στις 6:25 πμ PST

Οπως φανερώνει και το όνομά της, η παίκτρια του My Style Rocks κατάγεται από το Λίβανο, αλλά ζει στην Γλυφάδα εδώ και χρόνια.

Η Ανζαουί επίσης είναι 40 ετών και έχει μια κόρη 15 χρόνων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Badinne (@nadine_anzawi) στις 14 Νοέ, 2018 στις 5:53 πμ PST

Έχει σπουδάσει marketing και fashion business, ασχολείται με το fashion design και το είδωλο της στη μόδα είναι ο Marc Jacobs.

Οι γνώσεις της από μόδα, λοιπόν, είναι και ο λόγος που πάντα υποστηρίζει το στιλ της και δύσκολα δέχεται την κακή κριτική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Badinne (@nadine_anzawi) στις 6 Νοέ, 2018 στις 9:52 πμ PST

Για αυτόν τον λόγο άλλωστε έχει εξοργίσει και αρκετές φορές τον Στέλιο Κουδουνάρη.

«Όταν μιλάς και με στήνεις στον τοίχο να ξέρεις τι λες. Εγώ ξέρω τι λέω, μπορώ να σου απαντήσω για τη βαθμολογία μου για το κάθε λουκ» της είχε πει ο Στέλιος Κουδουνάρης, όταν η στιλίστρια «τόλμησε» και αμφισβήτησε με ύφος την βαθμολογία του.

Πέρα όμως από το λουκ της, η κριτική επιτροπή έχει μείνει άναυδη ουκ ολίγες φορές και με την αλαζονική της στάση.

Μόλις στο χτεσινό επεισόδιο η Ναντίν Ανζαουί εναντιώθηκε στο θέμα που της έδωσαν, καθώς το κόνσεπτ ήταν να ντυθεί έτσι ώστε να πάει στην τράπεζα και ζητήσει ένα δάνειο μεγάλου χρηματικού ποσού για τον άντρα της.

Ωστόσο η Ναντίν παραδέχτηκε πως δεν έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και πως μάλιστα δεν θα παντρευόταν ποτέ κάποιον άνδρα που θα είχε λιγότερα χρήματα από εκείνη.

Μία ακόμη συνήθεια που φαίνεται πως η Ναντίν έχει πάρει από την Ραμόνα είναι τα κλάματα στο πλατό και οι τσακωμοί με τις συμπαίκτριες της.

Αρχικά η Λιβανέζα που λίγο καιρό πριν βγήκε ως η πιο καλοντυμένη της εβδομάδας στο My Style Rocks, ξέσπασε μπροστά τους κριτές, λέγοντας πως «πέρασε» δύσκολα για να τα καταφέρει και να είναι η καλύτερη από όλες.

Οσο για τις κόντρες με τις συμπαίκτριές της, αυτές δεν θα μπορούσαν να λείπουν.

Η Ανζαουί τα είχε βάλει πριν λίγο καιρό με την Ιωάννα Σιαμπάνη, κατηγορώντας την ευθέως πως χρησιμοποιεί στιλίστα και πως κλέβει στον διαγωνισμό.

«Εγώ θεωρώ ότι η Ιωάννα έχει στιλίστα. Κάποιος της δίνει τα ρούχα, τη φτιάχνει», είχε υποστηρίξει η Ναντίν Ανζαουί εξηγώντας πως από την εμπειρία της στον χώρο φαίνεται ποιος ντύνεται μόνος του και ποιος έχει βοήθεια.

Πάντως όσο κι αν προκαλεί ο εκρηκτικός της χαρακτήρας, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως είναι ένα από τα φαβορί του My Style Rockw, πράγμα που σίγουρα έχει δημιουργήσει νέες κόντρες ανάμεσα σε εκείνη και τις συμπαίκτριες της, ειδικά τώρα που ο τελικός είναι κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ My Style Rocks Ραμόνα Βλαντή Ναντίν Ανζάουι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ