Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ θα βαπτίσουν το μωρό της Μέγκαν και του Χάρι - iefimerida.gr

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ θα βαπτίσουν το μωρό της Μέγκαν και του Χάρι

Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις πριν από έναν μήνα ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ και μαθαίνουμε ήδη ποιος πιθανότατα θα είναι ο νονός του μωρού.

Ο Τζορτζ ανυπομονεί να δεχτεί την πρόταση του πρίγκιπα Χάρι για να γίνει νονός του παιδιού του

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Daily Mail, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ πρόκειται να είναι μεταξύ των νονών του πρώτου παιδιού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν.

Η οικογένεια του ηθοποιού, που ζει ακόμη στην πατρίδα του Τζορτζ, την Αουγκούστα του Κεντάκι, είναι πεπεισμένη πως ο Τζορτζ και η Αμάλ θα έχουν αυτή την τιμή, καθώς είναι πολύ καλοί φίλοι με τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ.

Ο ξάδερφος του Τζορτζ, Μπεν Μπρέσλιν δήλωσε αποκλειστικά στην Daily Mail, πως ο 57χρονος ηθοποιός θα γινόταν «εκπληκτικός» νονός του βασιλικού μωρού, λέγοντας: «Συμφωνώ απόλυτα. Θα γίνει ένας καταπληκτικός νονός, θα μπορούσε να κάνει τα πάντα για το βαφτιστήρι του – είναι πολύ καλός».

Η Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να γεννήσει τον Απρίλιο

Πηγές από την οικογένεια λένε μάλιστα πως ο Τζορτζ περιμένει πώς και πώς την πρόταση.

Ο Τζορτζ και η Αμάλ, Βρετανίδα δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που έχει μια μακροχρόνια φιλία με την Μέγκαν, πιστεύεται ότι συναντιούνται συχνά με το βασιλικό ζευγάρι.

Η Μέγκαν έχει μια δυνατή φιλία με την Αμάλ και αυτό έφερε πιο κοντά τον πρίγκιπα Χάρι με τον Τζορτζ Κλούνεϊ

Μάλιστα, το καλοκαίρι, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ πέταξαν με τον ιδιωτικό αεροπλάνο του Τζορτζ στην πολυτελή κατοικία του ζευγαριού στην λίμνη Κόμο, όπου σίγουρα οι Τζορτζ και Αμάλ τους έκαναν τα πρώτα μαθήματα σχετικά με την ανατροφή των παιδιών, καθώς είναι γονείς των διδύμων Έλλα και Αλεξάντερ.

Μια πηγή κοντά στα δύο διάσημα ζευγάρια είπε:« Η Αμάλ και η Μέγκαν είναι φίλες εδώ και χρόνια και ο Χάρι με τον Τζορτζ έγιναν φίλοι εξαιτίας τους. Είναι πολύ πιο κοντά από όσο αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα».

Η πηγή πρόσθεσε πως ο Τζορτζ έχει «πει ήδη σε μερικούς δικούς του ανθρώπους πως πιστεύει ότι θα είναι μεταξύ των ατόμων που θα τους ζητηθεί να παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή του μωρού».

Το καλοκαίρι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ φιλοξενήθηκαν στο σπίτι των Κλούνεϊ στην λίμνη Κόμο

Απόδειξη του ισχυρού δεσμού είναι πως ο Χάρι και η Μέγκαν αναμένεται να παρευρεθούν σε δείπνο τον επόμενο μήνα στο σπίτι του Τζορτζ και της Αμάλ στο Λονδίνο, με τον Μπαράκ και την Μισέλ Ομπάμα στον κατάλογο των φιλοξενούμενων.

Δεν είναι όμως ο Τζορτζ και η φήμη του αυτή που κάνουν τον Χάρι να τον σκέφτεται ως νονό. Σύμφωνα με τον ξάδερφό του Μπεν, όλα έχουν να κάνουν με την Αμάλ, που η Μέγκαν την θεωρεί ένα απίστευτο πρότυπο.

Όπως είπε: «Η Αμάλ είναι πανέμορφη και πολύ καλή και μια σπουδαία προσθήκη στην οικογένειά μας. Την αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή που την γνωρίσαμε. Σίγουρα ο Τζορτζ έκανε την καλύτερη επιλογή».

Φωτογραφίες: AP, Splash News


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ