Τσακ Νόρις-Βίκτορ Ορμπάν: Μια... αλλόκοτη φιλία γεννιέται [βίντεο] - iefimerida.gr

Τσακ Νόρις-Βίκτορ Ορμπάν: Μια... αλλόκοτη φιλία γεννιέται [βίντεο]

O πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν και ο Αμερικανός ηθοποιός Τσακ Νόρις (Φωτογραφία: Facebook/Victor Orban)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιοι θα ‘καναν λόγο για μια αλλόκοτη φιλία, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Τσακ Νόρις και ο Βίκτορ Ορμπάν έχουν αρκετά κοινά, τουλάχιστον από ιδεολογικής άποψης.

Ο 55χρονος ξενοφοβικός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας υποδέχθηκε τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό ταινιών δράσης και ένθερμο υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ στη Βουδαπέστη, όπου ο Τσακ Νόρις βρέθηκε με τη γυναίκα του Τζίνα προσκεκλημένοι του φιλανθρωπικού ιδρύματος Shoebox Charity Campain που διοργάνωσε η ουγγρική εκκλησία των Βαπτιστών, για την συγκέντρωση χρημάτων και βοήθειαςγια παιδιά ενόψει των Χριστουγέννων.

«Μαχητής του δρόμου» που τον μισούν οι φιλελεύθεροι, δήλωσε ο Ορμπάν στον Νόρις (Φωτογραφία: Facebook/Victor Orban)

Ο Βίκτορ Ορμπάν ανέβασε μάλιστα στο Facebook καμαρώνοντας το βίντεο της εγκάρδιας συνάντησης με τον Αμερικανό «υπερήρωα» να του λέει: «Έχω διαβάσει τόσα πολλά για σένα. Νιώθω σαν να έχουμε ξανασυναντηθεί». Και ενώ αγκαλιάζονται ο Ορμπάν του απαντά: «Το 90% των σχολίων για μένα είναι αρνητικά. Οι φιλελεύθεροι με μισούν».

-«Είσαι σαν τον Τραμπ, λοιπόν;», σχολιάζει ο 78χρονος Νόρις.

-«Και κάτι παραπάνω», του λέει ο Ορμπάν και σκάνε στα γέλια.

Στη συνέχεια ο Ούγγρος πρωθυπουργός πιάνει το τιμόνι και μετά από μια σύντομη βολτα στους δρόμους της Βουδαπέστης τον ξεναγεί στα κεντρικά της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της χώρας.

«Είναι σκληρά παλικάρια», σχολιάζει.

Οι άνδρες κάνουν μια επίδειξη των ικανοτήτων τους για τον Ορμπάν και τον Αμερικανό σταρ των πολεμικών τεχνών, ο οποίος δηλώνει εντυπωσιασμένος: «Έχω παρακολουθήσει ασκήσεις σ’ ολόκληρο τον κόσμο, αλλά αυτή ήταν η καλύτερη που είδα ποτέ!»

«Είμαι κι εγώ μαχητής του δρόμου. Δεν προέρχομαι από την ελίτ», είπε ο Ορμπάν και κάλεσε τον Νόρις να ξαναπάει στην Ουγγαρία για να επισκεφθεί το χωριό του...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσακ νόρις Βίκτορ Όρμπαν Ουγγαρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ