Μεγάλη απάτη με ΦΠΑ και απορρυπαντικά-μαϊμού -Πώς έστησαν την κομπίνα - iefimerida.gr

Μεγάλη απάτη με ΦΠΑ και απορρυπαντικά-μαϊμού -Πώς έστησαν την κομπίνα

ΣΔΟΕ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Ένα τεράστιο κύκλωμα, που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία, έχοντας ως στόχο την υπεξαίρεση ΦΠΑ δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, μέσω της διακίνησης απορρυπαντικών και καθαριστικών επώνυμων εταιρειών, αποκάλυψε ντου των «ράμπο» του ΣΔΟΕ σε λογιστήριο εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του economistas, οι «ράμπο» του ΣΔΟΕ βρήκαν και κατάσχεσαν στο λογιστήριο πάνω από 100 ντοσιέ με τις συναλλαγές του κυκλώματος, δεδομένο που ενισχύει την εκτίμηση ότι πρόκειται για το κεντρικό λογιστήριο όλων των εταιρειών -πραγματικές και «βιτρίνες»- που σχηματίζουν το κύκλωμα.

Εκτός από τα ντοσιέ, όμως, βρέθηκαν και πολλά μετρητά, γεγονός που φανερώνει συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Διαβάστε τις λεπτομέρειες για την έφοδο των «ράμπτο» του ΣΔΟΕ και το πώς λειτουργούσε το κύκλωμα στο economistas.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κύκλωμα ΣΔΟΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ