Ισραηλινός αντισυνταγματάρχης επιτίθεται σε Δανό ακτιβιστή [βίντεο] - iefimerida.gr

Ισραηλινός αντισυνταγματάρχης επιτίθεται σε Δανό ακτιβιστή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλο ένα περιστατικό ακραίας βίας που εκτυλίχθηκε στη Δυτική Οχθη, ανάμεσα σε έναν αξιωματικό του Ισραήλ και έναν Δανό ακτιβιστή, ήρθε στη δημοσιότητα και μάλιστα το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του youtube.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο, όταν μια ομάδα ακτιβιστών, με τα ποδήλατά τους, κινούνταν σε ένα δρόμο στην κοιλάδα του Ιορδάνη, διαμαρτυρόμενη για τους περιορισμούς που επιβάλλει το ισραηλινό καθεστώς στην κίνηση των Παλαιστινίων στην περιοχή.

Ενώ, λοιπόν, οι ακτιβιστές, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους έχουν κλείσει το δρόμο, ένας αξιωματούχος του Ισραήλ και συγκεκριμένα ένας αντισυνταγματάρχης, πλησιάζει έναν από αυτούς, σηκώνει το όπλο του και αρχίζει να τον χτυπά με αυτό στο πρόσωπο.

Ο Δανός ακτιβιστής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου και του έκαναν ράμματα, ενώ το βίντεο της επίθεσης δόθηκε στη δημοσιότητα από φιλοπαιλαιστίνιους ακτιβιστές και έπαιξε ακόμη και στην ισραηλινή τηλεόραση. Φυσικά, μέσω του youtube, κάνει και το γύρο του κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ