Συναγερμός στο Λονδίνο: 2.700 οπαδοί του ΠΑΟΚ χωρίς εισιτήριο - iefimerida.gr

Συναγερμός στο Λονδίνο: 2.700 οπαδοί του ΠΑΟΚ χωρίς εισιτήριο

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται αύριο από την Τσέλσι στο Λονδίνο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (22:00) και 2.700 οπαδοί του βρίσκονται στην αγγλική πόλη, δίχως όμως να έχουν εισιτήριο σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Στο δημοσίευμα της «Evening Standard» αναφέρεται ότι οι Έλληνες θ' αναζητήσουν την αγορά εισιτηρίου από οπαδούς των Βρετανών στ' αντίστοιχα φόρουμ, πληρώνοντας αρκετά χρήματα παραπάνω από την αρχική τιμή. Μπορεί να έχει ανακοινωθεί sold out στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αλλά υπάρχουν αρκετοί οπαδοί της Τσέλσι που μπορεί να μην ενδιαφέρονται για το ματς, καθώς η ομάδα τους έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από το αγγλικό κλαμπ κατέστη σαφές ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούν να δουν το ματς από άλλη θύρα σε σχέση με την αναγραφόμενη στο εισιτήριο, ενώ όσοι δεν έχουν καλύτερα να μην προσεγγίσουν το γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να τηρηθεί αυστηρή στάση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Τσέλσι οπαδοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ