Η Μελάνια Τραμπ απαντά σε όσους γκρίνιαξαν για τα κόκκινα χριστουγεννιάτικα δέντρα στον Λ. Οίκο [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μελάνια Τραμπ απαντά σε όσους γκρίνιαξαν για τα κόκκινα χριστουγεννιάτικα δέντρα στον Λ. Οίκο [εικόνα & βίντεο]

Η Μελάνια Τραμπ ανάμεσα στα κόκκινα χριστουγεννιάτικα δέντρα/ Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε όσους σχολίασαν αρνητικά τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Λευκού Οίκου, η Μελάνια Τραμπ έχει μια απάντηση: ελάτε να δείτε τα δέντρα από κοντά.

Αυτή την εβδομάδα αποκαλύφθηκε ο εντυπωσιακός εορταστικός στολισμός του Λευκού Οίκου, με τον οποίο ασχολούνταν για μήνες η Πρώτη Κυρία. Μεταξύ άλλων, επέλεξε να τοποθετηθούν πολλά κόκκινα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε έναν διάδρομο. Ομως, πολλοί το σχολίασαν αρνητικά.

Σε κάποιους δεν άρεσαν αυτά τα κόκκινα δέντρα/ AP- Carolyn Kaster

«Είμαστε στον 21ο αιώνα και όλοι έχουν διαφορετικό γούστο», είπε η Τραμπ όταν ρωτήθηκε για το θέμα, σε εκδήλωση. «Εγώ νομίζω ότι είναι φανταστικά», συμπλήρωσε χαμογελώντας.

«Από κοντά είναι ακόμη πιο όμορφα. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, να επισκεφθείτε τον Λευκό Οίκο», συμπλήρωσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ