Πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή στο ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα - iefimerida.gr

Πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή στο ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα

Αστυνομικός έξω από το ΚΕΠΥΟ μετά από επίθεση του Ρουβίκωνα / Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών, με αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα για απόπειρα παράνομης βίας.

Ο κατηγορούμενος κάθισε στο εδώλιο με αφορμή τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, ζητώντας, όπως υποστηρίζει η αστυνομία, την απομάκρυνση των αστυνομικών από την φύλαξη ενός τραυματία από τα επεισόδια του Πολυτεχνείου.

«Γελάνε και τα ντουβάρια της ευελπίδων»

Κατά την αποχώρηση του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο αντιεξουσιαστής ανακοίνωσε την απόφαση, μέσω Facebook χαρακτηρίζοντας τη δίκη του «παρωδία».

5 μήνες φυλάκιση έφαγα σήμερα σε μια ακόμη δίκη-παρωδία.Για το τηλεφώνημα στον Ερυθρό.Η δίωξη στηρίχτηκε σε κατάθεση ατόμου που δεν υπήρχε στην δικογραφία!Γελάνε και τα ντουβάρια της ευελπίδων. Η εισαγγελέας έλεγε οτι πήγαμε να διώξουμε την φρουρά κρατούμενου-φίλου μας ενω πριν ο ίδιος ο μπάτσος της κρατικής είχε πει πως ο σύντροφος μας που νοσηλευόταν δεν ήταν κρατούμενος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρουβίκωνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ