Αυτό είναι το ελληνικό εστιατόριο που λατρεύει η Μισέλ Ομπάμα -Χλιδή και πολυτέλεια παντού [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το ελληνικό εστιατόριο που λατρεύει η Μισέλ Ομπάμα -Χλιδή και πολυτέλεια παντού [εικόνες]

Θέρετρο στο Μαΐάμι/ Φωτογραφία: booking
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Yπάρχει ένα ξενοδοχείο στο Μαϊάμι που έχει γίνει το αγαπημένο των διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ καθώς και της Μισέλ Ομπάμα, η οποία το έχει επισκεφτεί αρκετές φορές.

Ο λόγος για το θέρετρο Ρέγκις Μπαλ Χαρμπουρ στο Μαιάμι Μπιτς το οποίο ξεχωρίζει όχι μόνο για την πολυτέλειά του, αλλά και για την απίστευτη θέα του στον ωκεανό.

To θέρετρο St Regis Bal Harbour στο Μαΐάμι.

Το «στολίδι» του Μαϊάμι που έχει αγαπήσει η Μισέλ Ομπάμα, η Σοφία Βεργκάρα, η Σάρον Στόουν, ο Γουίλ Σμιθ καθώς και οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ, διαθέτει τα πάντα.

Το έχει επισκεφτεί η Μισέλ Ομπάμα, η Σάρον Στόουν, ο Γουίλ Σμιθ και άλλοι.

Ετσι πέρα από τις χλιδάτες σουίτες με την μίνιμαλ διακόσμηση και την υπέροχη θέα στην θάλασσα, όσες γυναίκες το επισκεφτούν αποκλείεται να μην περάσουν μία βόλτα από τις 11 αίθουσες περιποίησης.

Εχει υπερπολυτελείς σουίτες με θέα την θάλασσα.
Ενώ οι χώροι του είναι ευρύχωροι και μίνιμαλ.

Υπηρεσίες για σπα, beaute, μασάζ, κομμωτήρια, χώροι για μανικιούρ και δωμάτια με φιλανδικές σάουνες είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που μπορεί να κάνει μία γυναίκα στο θέρετρο.

Διαθέτει μέχρι και ξεχωριστό δωμάτιο με σαλόνι και τραπεζαρία.
Οσο για το υπνοδωμάτιο, αυτό είναι ονειρικό.

Από την άλλη, όσοι δεν μπορούν να παραλείψουν την γυμναστική τους έστω και για μία μέρα, το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο με θέα τον ωκεανό, ενώ διοργανώνονται και ομαδικά προγράμματα, όπως γιόγκα, πιλάτες και cardio.

Το ίδιο και το μπάνιο.

Bέβαια το πιο εντυπωσιακό απ΄όλα είναι η πισίνα, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία και είναι κυριολεκτικά μέσα στα φοινικόδεντρα.

Το ξύλο στους τοίχους δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας.

Έκπληξη αποτελεί και το όνομα του εστιατορίου, το οποίο είναι ελληνικό και ονομάζεται «Ατλαντικός».

Το εστιατόριο είναι ελληνικό και ονομάζεται «Ατλαντικός».

Στο εστιατόριο μπορεί κανείς να απολαύσει την ελληνική κουζίνα, ειδικά στο πρωινό, αλλά και την ασιατική, καθώς το μενού έχει επιρροές από Ιαπωνία.

Στο εστιατόριο μπορεί κανείς να απολαύσει την ελληνική κουζίνα, ειδικά όσον αφορά το πρωινό, αλλά και την ασιατική, καθώς το μενού έχει επιρροές και από Ιαπωνία.
Πιάτο με ελληνικές επιρροές.
Η πισίνα περιτριγυρίζεται από φοίνικες.

Πάντως το ατού του εστιατορίου είναι το μπέργκερ, κάτι που θα ενθουσίασε σίγουρα την Μισέλ Ομπάμα.

Το μπαρ έχει γυάλινους τοίχους για να φαίνεται η θέα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το λόμπι του θέρετρου είναι ίσως και ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία του ξενοδοχείου, καθώς οι τεράστιοι πολυέλαιοι, το μαύρο μαρμάρινο δάπεδο και οι χρυσοί τοίχοι σε συνδυασμό με τους καθρέφτες δίνουν την αίσθηση στον επισκέπτη πως βρίσκεται σε ένα δωμάτιο από... χρυσάφι.

Το λόμπι είναι το πιο πολυφωτογραφημένο σημείο στο ξενοδοχείο.
Η θέα από το δωμάτιο είναι ονειρική.

Οι τιμές πάντως δεν είναι και τόσο εξωφρενικές καθώς ξεκινούν από τα 575 ευρώ και μπορεί να φτάσουν τις μερικές χιλιάδες. Επίσης για κάθε βραδιά που θα μένεις θα πρέπει να πληρώνεις έξτρα 30 ευρώ έτσι ώστε να έχεις το δικό σου ποδήλατο, καθώς και δωρεάν κοκτέιλ.

Ειδικά όταν έρχεται το ηλιοβασίλεμα.

Φωτογραφίες: Booking

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαϊάμι θέτρο Μισέλ Ομπάμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ