Ελένη Κοκκίδου: «Δεν μου φτάνουν ούτε τρεις, ούτε τέσσερις ζωές» - iefimerida.gr

Ελένη Κοκκίδου: «Δεν μου φτάνουν ούτε τρεις, ούτε τέσσερις ζωές»

Η Ελένη Κοκκίδου στη «Λωξάντρα»/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελένη Κοκκίδου είναι ένας άνθρωπος ανοιχτός που αγαπάει την ζωή και δεν σταμάτα να ψάχνεται. Εχει μια έμφυτη περιέργεια όμως και μια έμφυτη καλλιτεχνική φλέβα. Γι΄αυτό και σε ό,τι κάνει βάζει μέσα πολύ από τον εαυτό της.

Εξι χρόνια τώρα παραμένει η Βούλα της «Μουρμούρας», κάνοντας παράλληλα θέατρο και τραγούδι. Φέτος είναι η «Λωξάντρα» και το απολαμβάνει πολύ.

«Η καταγωγή μου είναι από την Αρκαδία και το Πήλιο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σχολείο πήγα στο Μαράσλειο και μετά στο Αρσάκειο. Ο τρόπος που μεγάλωσα με οδηγούσε σε μια κανονική και αναμενόμενη ζωή. Σπουδές, δουλειά, οικογένεια. Εγώ, όμως, από μικρή αισθανόμουν διαφορετική. Δεν έκανα παρέα με κορίτσια, προτιμούσα τα αγόρια, γιατί είχαν δράση. Επαιζα με τα αγόρια της γειτονιάς, πόλεμο, στάκαμαν, ποδόσφαιρο. Μεγάλωσα στο Κολωνάκι, κοντά στην Μονή Πετράκη.

Εχασα προσωπική ζωή για το θέατρο. Μέχρι μια ηλικία δεν ήταν καθόλου συνειδητό αυτό, θα μπορούσα πιθανόν να τα είχα συνδυάσει, αλλά δεν ήμουν τυχερή. Οταν άρχισα να μεγαλώνω, έδωσα όλη την ενέργεια και την προσοχή μου στη δουλειά. Από μια ηλικία και μετά είναι πιο δύσκολο να βρεθείς με κάποιον και να φτιάξεις οικογένεια. Μου λείπουν οι προσωπικές στιγμές.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη της Ελένη Κοκκίδου, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ