Βγαίνει από τη φυλακή η 53χρονη καθαρίστρια -Η απόφαση του δικαστηρίου [βίντεο] - iefimerida.gr

Βγαίνει από τη φυλακή η 53χρονη καθαρίστρια -Η απόφαση του δικαστηρίου [βίντεο]

καθαρίστρια/Φωτογραφία αρχείου: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποφυλάκιση της 53χρονης καθαρίστριας αποφάσισε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Λάρισας.

Στο Εφετείο εκδικάστηκε σήμερα η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής 10ετούς κάθειρξης που έχει επιβληθεί στην καθαρίστρια από τον Βόλο ως «καταχραστής του Δημοσίου».

Υπενθυμίζεται πως η 53χρονη γυναίκα παραποίησε το απολυτήριο Δημοτικού για να βρει δουλειά στην υπηρεσία καθαριότητας σχολείου. Η 53χρονη κρατείτο στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.

Η γυναίκα αναμένεται να αποφυλακιστεί για λόγους υγείας, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο.

Εξερχόμενος του δικαστηρίου ο δικηγόρος της 53χρονος, Γιώργος Σινέλης, υποστήριξε πως «κατά την άποψή μου δεν υφίσταται απάτη διότι και η απάτη έχει παραγραφεί», ενώ προσέθεσε πως η πελάτισσά του «παρείχε την υπηρεσία της και υπήρξε ισάξια παροχή υπηρεσίας οπότε είτε 5η Δημοτικού, είτε 6η Δημοτικού, δεν παίζει κανέναν ρόλο στην παροχή της υπηρεσίας». Ο κ. Σινέλης εξέφρασε, επιπλέον, την αισιοδοξία πως και ο Αρειος Πάγος θα κάνει δεκτή την αναίρεση που έχει ασκηθεί.

Από την πλευρά της, η κόρης της καθαρίστριας, Νίκη Τσιαντάκη, δήλωσε ευχαριστημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά και του κόσμου που συμπαραστάθηκε στην οικογένειά της, για να προσθέσει πως ανυπομονεί να δει από κοντά τη μητέρα της.

Την περασμένη εβδομάδα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ζήτησε να διαβιβαστεί σε εκείνη η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου προκειμένου να τη μελετήσει για να κινηθούν οι διαδικασίες της αναίρεσης, ενώ και οι συνήγοροι της 53χρονης κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καθαρίστρια βόλος Εφετείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ