Μετανάστρια έπεσε από τον φράχτη στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού και τραυματίστηκε από μεταλλικές ράβδους [εικόνες] - iefimerida.gr

Μετανάστρια έπεσε από τον φράχτη στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού και τραυματίστηκε από μεταλλικές ράβδους [εικόνες]

Συνοροφύλακες παρέχουν τις Α’ Βοήθειες στην τραυματισμένη γυναίκα (Φωτογραφία: US Customs & Border Protection)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνειρο μιας καλύτερης ζωής στις ΗΠΑ λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε μια μετανάστρια από τη Γουατεμάλα, που έπεσε από τον φράχτη στη μεθόριο με το Μεξικό πάνω σε σιδερένιες ράβδους, με αποτέλεσμα να της τρυπήσουν το κορμί και τους γλουτούς.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Συνόρων, η 26χρονη γυναίκα επιχείρησε να μπει παράνομα στις ΗΠΑ με τα δύο μικρά παιδιά της στο μεθοριακό πέρασμα San Ysidro μεταξύ της Τιχουάνα και του Σαν Ντιέγκο. Συνοριοφύλακες έσπευσαν στο σημείο και της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, προτού την παραλάβει ασθενοφόρο και τη μεταφέρει σε νοσοκομείο του Σαν Ντιέγκο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μετανάστρια έπεσε από τον φράχτη στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού και τραυματίστηκε από μεταλλικές ράβδους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ευτυχώς τα παιδιά της, ηλικία τριών και πέντε ετών, δεν τραυματίστηκαν.

Η γυναίκα είπε στους ομοσπονδιακούς πράκτορες που της πήραν κατάθεση ότι δεν μετείχε στο καραβάνι των μεταναστών που ταξίδεψαν από την Κεντρική Αμερική μέχρι την Τιχουάνα του Μεξικού.

Οι μεταλλικές ράβδοι τοποθετούνται στην περιοχή προκειμένου να αντικαταστήσουν τον παλιό φράχτη στη μεθόριο σε μήκος 20 χιλιομέτρων και δεν σχετίζονται με την πρόσφατη αποστολή Αμερικανών στρατιωτών για την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στη μεθόριο μετά την άφιξη του καραβανιού των μεταναστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Μεξικό φράκτης Σαν Ντιέγκο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ