Τεξανή φωτογράφος γάμου κατέστρεψε γαμήλια δεξίωση -Μέθυσε, έκανε σεξ με καλεσμένο, ούρησε σε δέντρο και συνελήφθη [εικόνες] - iefimerida.gr

Τεξανή φωτογράφος γάμου κατέστρεψε γαμήλια δεξίωση -Μέθυσε, έκανε σεξ με καλεσμένο, ούρησε σε δέντρο και συνελήφθη [εικόνες]

H Κάθριν Λι Μέχτα / Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλη την προσοχή πάνω της θέλησε να τραβήξει μία Τεξανή φωτογράφος γάμου, η οποία όχι μόνο δεν φέρθηκε ως επαγγελματίας, αλλά και συνελήφθη από την αστυνομία σε γαμήλια δεξίωση.

Πρόκειται για την Κάθριν Λι Μέχτα, μια 26χρονη Τεξανή που κατά τη διάρκεια του γαμήλιου πάρτι, που είχε αναλάβει να φωτογραφίσει, μέθυσε και έκανε... απερίγραπτα πράγματα.

Συγκεκριμένα, η φωτογράφος, αφού μέθυσε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, «στρίμωξε» έναν καλεσμένο σε αίθουσα του κέντρου και έκανε σεξ μαζί του.

Τεξανή φωτογράφος γάμου κατέστρεψε γαμήλια δεξίωση -Μέθυσε, έκανε σεξ με καλεσμένο, ούρησε σε δέντρο και συνελήφθη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, όλοι οι καλεσμένοι είδαν τη φωτογράφο σε ακατάλληλες στιγμές, καθώς δεν είχε φροντίσει καθόλου να απομονωθεί με τον καλεσμένο.

Έτσι ο υπεύθυνος του κέντρου κάλεσε την αστυνομία για να συλλάβει τη νεαρή για προσβολή της δημόσιας αιδούς.

Τεξανή φωτογράφος γάμου κατέστρεψε γαμήλια δεξίωση -Μέθυσε, έκανε σεξ με καλεσμένο, ούρησε σε δέντρο και συνελήφθη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όταν όμως έφτασαν οι αστυνομικοί για να τη συλλάβουν, εκείνη αρνούνταν να τους ακολουθήσει, βρίζοντας και απειλώντας τους.

Μάλιστα, όσο κι αν προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν, η νεαρή κοπέλα τούς ξέφυγε, πήγε στον κήπο και ούρησε σε ένα δέντρο την ώρα που γύρω της βρίσκονταν καλεσμένοι.

Τεξανή φωτογράφος γάμου κατέστρεψε γαμήλια δεξίωση -Μέθυσε, έκανε σεξ με καλεσμένο, ούρησε σε δέντρο και συνελήφθη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τελικά οι αστυνομικοί απομάκρυναν την 26χρονη από το κέντρο εκδηλώσεων, ενώ εκείνη τους φώναζε ότι ο πατέρας της θα φρόντισε να απολυθούν όλοι και ευχόταν τον θάνατό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος φωτογράφος Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ